MOUSAIOS Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 MOUSAIOS BIKE FEST 2 Avem bucuria de a va anunta a 2-a intrunire moto de la Buzau care va avea loc in data de 5,5 si 7 August,in eceeasi locatie pe care am avuto si anul trecut(Arbanasi Buzau). Ca si anul trecut vrem sa mentinem aceeasi atmosfera linistita (fara pacanele si cocalarisme) cu muzica buna si prietenie, mancare si bautura buna,multa si la preturi mici. Vineri seara vom avea concert cu trupa STILLBORN iar sambata vom avea un concert de muzica blues cu CYFER"S BAND . Dupa fiecare concert vom avea foc de tabara si muzica folk. Nu vor lipsi concursurile distractive cu premii. VA ASTEPTAM LA DISTRACTIE !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 MOUSAIOS BIKE FEST 2 Avem bucuria de a va anunta a 2-a intrunire moto de la Buzau care va avea loc in data de 5,5 si 7 August,in eceeasi locatie pe care am avuto si anul trecut(Arbanasi Buzau). Ca si anul trecut vrem sa mentinem aceeasi atmosfera linistita (fara pacanele si cocalarisme) cu muzica buna si prietenie, mancare si bautura buna,multa si la preturi mici. Vineri seara vom avea concert cu trupa STILLBORN iar sambata vom avea un concert de muzica blues cu CYFER"S BAND . Dupa fiecare concert vom avea foc de tabara si muzica folk. Nu vor lipsi concursurile distractive cu premii. VA ASTEPTAM LA DISTRACTIE !!!!!!! Brava baieti ! ... dar mai da-ne niste detalii (pret bilet de intrare, campare, chestii) , ca pe la someri conteaza. Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 este fara numar la intrare cred ca foarte modic chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Prezent ! Sa nu cumva sa-mi spuneti ca o sa aveti carnati, pastrama si palinca ca nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 O sa vin si eu. N-am mai fost pe la vre-o intrunire de ... multa vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Prezent ! Sa nu cumva sa-mi spuneti ca o sa aveti carnati, pastrama si palinca ca nu mai vin. Tuica-i veche,carnatu-i afumat si pastrama e uscata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 uha! hai ca nu mi-au ajuns 6000 de km terminati ieri. Vin si eu! cazare in afara de cort se exista? Bravo pt stillborn, mi-au placut la Seawolves! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pentru cazare o sa venim cu detalii in cateva zile ! Dar sunt sansa mici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 POZE INTRUNIRE MOUSAIOS 2010 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) prezent si din zona braila galati....si salutari...poate castigam iara la bere Editat Iulie 10, 2011 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 VA ASTEPTAM PE TOTI CU : pastrama de oaie, carnati de plescoi, mamaliguta cu branza, sarmale, fasole cu afumatura,mici, bere, tuica, si voie buna!!! Sa nu va faceti probleme cu preturile la mancare si bautura ca vor fi mici !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 1. Fara pacanele. 2. Fara baionete. 3. Anu' trecut a fost marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 PROGRAM INTRUNIRE BUZAU. VINERI-primire cu tuica veche si stricata -trasee turistice,bautura si relax -ora 21.00 concert trupa STILLBORN -ora 23.30 karaoke show(asta daca nu ne imbatam) -folk "Pasarea de noapte"(canta cine stie,noi oferim chitara ) -ora 03.00 fasole cu afumatura la ceaun SAMBATA-buna dimineata cu cafea la umbra bradului batran -marea batalie cu apa -pepeni reci la umbra paduri -ora 16.00 invitatie la sarmale cu mamaliguta -ora 17.00 concursuri distractive cu premii -ora 21.00 concert de blues CYFER`S BAND -ora 23.00 concert de folk la foc de tabara cu NICU ZOTA -ora 03.00 mancati bors de gaina ? INTRARE-30 LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) Bestial! Editat Iulie 13, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 PROGRAM INTRUNIRE BUZAU. VINERI-primire cu tuica veche si stricata -trasee turistice,bautura si relax -ora 21.00 concert trupa STILLBORN -ora 23.30 karaoke show(asta daca nu ne imbatam) -folk "Pasarea de noapte"(canta cine stie,noi oferim chitara ) -ora 03.00 fasole cu afumatura la ceaun SAMBATA-buna dimineata cu cafea la umbra bradului batran -marea batalie cu apa -pepeni reci la umbra paduri -ora 16.00 invitatie la sarmale cu mamaliguta -ora 17.00 concursuri distractive cu premii -ora 21.00 concert de blues CYFER`S BAND -ora 23.00 concert de folk la foc de tabara cu NICU ZOTA -ora 03.00 mancati bors de gaina ? INTRARE-30 LEI Cam multa mancare si cam multa bautura. S-ar putea sa "nu-mi" placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 Sa nu va faceti probleme de preturi la mancare si bautura !!! Va garantam dixtractie maxima !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Luni o sa va anuntam si pentru cazare cine doreste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Pentru grupuri mai mari va anuntam ca avem cazare in tabara de copii Arbanasi la pretul de 25 lei patul pe noapte (dormitoarele din tabara sunt de 6 pana la 12 paturi). Mai multe relatii la tel 0766708069 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Maistru de ceremonii si prezentator al festului va fii bunul nostru prieten TIBIZA de la HEAVY RIDERS PLOIESTI!!! Pregatiti-va pentru concursul de custom !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Tibitza rulzzzzzzz !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Nu poate lipsi miercurea din post! Fara Tibiza nu facem nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Se pare ca intalnirea Temerarilor din Mizil s-a amanat cu o saptamana. Asa ca o sa fim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Se pare ca intalnirea Temerarilor din Mizil s-a amanat cu o saptamana. Asa ca o sa fim mai multi. Tot raul spre bine ptr ca asa reusim sa ajungem si noi la fest la Mizil !!! Va asteptam cu drag pe toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzy Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Pentru ca am fost anul trecut si m am simtit super bine o sa fiu prezent vineri seara sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Va anunt concursurile de anul acesta: Stafeta de bere , Aruncatul butoiului , Custom moto , Mers incet , Tricouri ude (ptr fete) , Chiloti uzi (ptr baieti) , Trasul masinii. Cine se baga???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate