CHUCKY Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Acusi sper s apot pleca si eu in Grecia cu motorica... am sa postez detalii dupa Iasi-Bucuresti(oprire peste noaptea)-Thessaloniki(oprire peste nopte)-Atena(cazare, distractie si cascat ochii) dupa asta acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 (editat) Tocmai ce am scris ditamai povestirea si nu stiu ce am apasat si s-a sters totul, nu merge nici cu "undo", nici cu "back" . Cand o sa imi treaca supararea o sa rescriu :angryfire: Editat August 2, 2011 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Tocmai ce am scris ditamai povestirea si nu stiu ce am apasat si s-a sters totul, nu merge nici cu "undo", nici cu "back" . Cand o sa imi treaca supararea o sa rescriu :angryfire: Scrie intai intr-un editor de text si apoi copiaza pe forum. E mai sigur. Asteptam povestea si fotografiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 Se pierde mult timp daca se evita autostrada Edirne-Istambul? Imi pare mai pitoreasca varianta cu D100 si in plus, daca nu ma insel, e gratuita. pe D100 e ok, unele sectoare sunt in reparatie, in rest e mai buna decat autostrada soarelui, si nu exagerez. D100 e un fel de autostrada (are separarea pe mijloc, 2 benzi de circulatie si una de siguranta), cu exceptia limitei de viteza care 90km/h si a faptului ca ai intersectii cu semafoare, si treci prin cateva localitati. O sa vin cu poze si povestea mai lunga intr-un topic separat, cu poze. Asa ca idee nu am platit nicaieri taxe de drum, sau poduri, drumurile sunt in general bune si nu trec prin toate satele ca in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimenialtu Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 pe D100 e ok, unele sectoare sunt in reparatie, in rest e mai buna decat autostrada soarelui, si nu exagerez. D100 e un fel de autostrada (are separarea pe mijloc, 2 benzi de circulatie si una de siguranta), cu exceptia limitei de viteza care 90km/h si a faptului ca ai intersectii cu semafoare, si treci prin cateva localitati. O sa vin cu poze si povestea mai lunga intr-un topic separat, cu poze. Asa ca idee nu am platit nicaieri taxe de drum, sau poduri, drumurile sunt in general bune si nu trec prin toate satele ca in Romania. Asteptam link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Vad ca ar mai fi un drum prin Razgrad si Targovishte. Nu e cumva mai drept, asta insemnand timp mai scurt? Cel mai bun drum (auto, etc.) e prin Veliko Tarnovo - Elena - Gurkovo - Kazanlak - Stara Zagora (cel care chipurile duce la Nova Zagora, dar intre Gurkovo si Nova Zagora e bombardat). Cel mai palpitant drum de motociclit e prin Veliko Tarnovo - Gabrovo - Shipka - Kazanlak - Stara Zagora (cam ca un fel de Cheia la noi). Depinde ce cauti, viteza in deplasare sau serpertine palpitante. Trebuie sa-si spun ca drumul prin Gabrovo e drum european, dar ultima data cand am fost eu pe acolo nu era tocmai bun, alalalt pe langa ca are curbe mai line e si asfaltat mai bine ca e reparat anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 11, 2011 Autor Share Postat August 11, 2011 Aici este descrisa calatoria mai detaliat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Viza nu se mai plateste in TR - trebuie sa ai pasaport nu CI. Benzina inTR este peste 2 euro. Merg des in Turcia , daca mai ai intrebari da un PM cu nr. tau de telefon si vorbim. Asfalt uscat. Salut,care e treaba cu pasaportul,trebuie obligatoiu sa fie valabil minim 6 luni?al meu expira peste 4 luni... merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate