alexandruflorin Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Poate mergem si weekend-ul asta undeva spre Brasov,sau daca aveti alte idei astept,pana atuci o sa pun cateva poze ,unele sunt facute la Monteoru dupa ce ne-am despartit la Mizil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Se poate face o creasta a muntilor Baiului, cu intrare din Azuga sau Campina/Comarnic. Uite ce-au facut niste baieti anu trecut.. /index.php?/topic/574757-tura-in-muntii-baiului/ So, cineva dispus sambata la o excursie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 15, 2011 Autor Share Postat Iulie 15, 2011 salut, sambata asta eu - nu, dar o tinem pe lista ptr weekend=urile urmatoare. daca te hotarasti in alt weekend da de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Creasta Baiului...un traseu pe care il am in plan de ceva vreme...intrare din Secaria si coborare prin Azuga Duminica, asta va fi destinatia, daca se mai alatura cineva, cu atat mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 As merge si eu la urmatoarea iesire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Punctez si eu ptr duminica! Se anunta cineva, ceva pentru maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Dupa cum am scris mai sus, eu merg... punct de plecare pentru maine dimineata la 9.30 in dreptul Academiei de Politie din Baneasa, in alveola de pe DN1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 (editat) Acum o ora am aterizat, cred ca-mi va fi greu sa ma ridic maine de dimineata din pat...distractie maxima, ai de grija ca spre sinaia la miezul noptii tuna si fulgera de mama focului! Saptamana asta stam cuminti in casa?? Editat Iulie 22, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Daca te-ai gandit la un traseu pentru Duminica o sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Incerc sa vin si eu daca se anunta ceva pentru maine sau poimaine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Daca saptamana tracuta am facut ceasta Baiului, a mai ramas un traseu interesant... la iesirea din Cheia, pana in serpentine stanga pe forestier, urcare si mers pe golul alpin vre-o 30 km si coborare in Valea Doftanei E cam tarziu sa ne organizam pentru maine, dar cred ca duminica ar fi de luat in discutie! Mai este cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Ai mai fost pe traseul respectiv? Vad ca esti cu GS. Ai gume de strada sau ceva cu crampoane? Eu sunt interesat, pentru maine sau duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Stabiliti o ora si un punct....eu sunt gata! numai ca prognoza nu-i tocmai fericita noua duminica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Atunci de ce nu plecam sambata? Intradevar Duminica se anunta furtuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 (editat) v-ati trezit??? o luam din loc sau asteptam ploaia de maine? :bounce:pana pe la 10 .30 mai avem ceva timp de organizat. Editat Iulie 23, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Eu sunt up & running! Prefer sa plecam azi decat sa ne prinda maine ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Eu sunt up & running! Prefer sa plecam azi decat sa ne prinda maine ploaia. 10.30 la petrom miorita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Pina la urma ati fost? Eu am facut acum o luna traseul din Valea Doftanei pina in drumul de Cheia, fix in parcarea la limita judetelor BV si PH... Bagati si niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) Pana la urma, am fost...duar doi, de data asta, sper pe viitor sa reusim sa ne sincronizam mai bine si sa ne adunam mai multi. Traseul ales: Sinaia, stanga spre Moroieni apoi drapta spre Cuibul Dorului (parca ceva de genul se cheama) aici surpriza, in loc de forestierul pe care il stiam de anii trecuti am gasit asfalt proaspat turnat, la intrare cu indicator de "interzis, drum in lucru" si evident o multime de masini care mai de care dandu-se in sus si in jos de mama focului, sofericii exersandu-si talentele de piloti (problema este ca pe anumite tronsoane nu au loc doua masini una pe langa cealalta si nici nu exista vre-o urma de parapet)distractia oferita de cei aproxinativ 7 km pana sus pe platou a fost maxima . In fine, aici drumul se rupe in doua: stanga Bolboci, Pestera si dreapta Piatra Arsa, Babele. Am optat pentru dreapta... de aici in colo poteca isi recapata aspectul de forestier "consolidat" pana la intersectia cu Piatra Arsa unde indicatorul vechi cu "Parcul Natural Bucegi" a fost inlocuit cu unul nou care nu ne mai atentioneaza ca acolo se termina DJ 713 ci duar ne informeaza ca vom plati amenda daca parasim drumurile publice cu mijloace motorizate... asa ca am dat gaz mai departe incercand sa ne tinem de drumul destul de "vag" printre bolovani, pietris si pe alocuri nisip pana la Babele. Daca pana aici drumul se poate recunoaste mai departe trebuie sa intuiesti pe unde a fost vre-o data acesta dar cu un minim de efort am ajuns si la Releul Costila...frumos...incepi sa te simti pe "culmi", am cobort usor spre drapta unde am gasit ceva urme de "4 roti" l-am considerat drum si am continuat pana la ultina culme inaite de Cruce unde ne-am oprit din doua motive: disparea ori ce forma de drum sau asa zisa poteca si coborarea "calare" in viziunea noastra ni s-a parut imposibila asa ca incaltati cu cizmoace si casti in cap am parcurs cele catava zeci de merti pana la Cruce si inapoi perpedes in vre-o ora si jumatate, timp in care nu am simtit faptul ca temperatura ajunsese undeva aproape de 10 grade (lucru resimtit din plin la intoarcerea calare)Am dat frau liber pozarului pentru ca mai apoi sa o luam in sens invers drum pe care nu cred ca trebuie sa-l mai descriu...ploaia a inceput la intrarea in Bucuresti Editat Iulie 25, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Weekend-ul acesta se anunta vreme frumoasa si vreau sa fac o tura pana la varful Penteleu,daca mai vrea sa vina cineva sa spuna sa stabilim cand si de unde plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Confirm ca am fost pe tura weekend-ul trecut cu SUN_83. A fost o experienta deosebita din toate punctele de vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Penteleu, nu suna rau. Haide-ti "calaretilor" ca iar veni sfarsitul saptamanii si nu apucam sa ne organizam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Pana acum suntem doi.Tu cand vrei sa mergem,sambata sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 Weekend-ul acesta se anunta vreme frumoasa si vreau sa fac o tura pana la varful Penteleu,daca mai vrea sa vina cineva sa spuna sa stabilim cand si de unde plecam. salutare, salutare, hai sa fie duminica sa pot sa merg si eu! alexandruflorin, stii traseul? de asemenea, fa o fapta buna te rog si trimite-mi pozele&fimuletul de la lacul Vulturilor pe florinzid@yahoo.com, prin transfer.ro. multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Din pacate nu pot sa merg cu voi weekend-ul asta. Se anunta ceva pentru saptamanile urmatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate