tibat Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) La o honda xr 250 r care dintre segmenti vine sus si care jos unul este inchis la culoare si unul mai deschis.Va multumesc din suflet . Editat Iulie 7, 2011 de tibat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 La o honda xr 250 r care dintre segmenti vine sus si care jos unul este inchis la culoare si unul mai deschis.Va multumesc din suflet . in general segmentii au grosimi diferite;ai grija ca la montaj partea inscrisa cu marcajul " TOP " pe segment scrisul sa fie in partea superioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibat Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) nu scrie numai N25.Multumesc Editat Iulie 7, 2011 de tibat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Segmentii sunt noi sau folositi? Ar fi buna o poza.... Editat Iulie 7, 2011 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Cel inchis la culoare e primul, adica sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibat Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 Segmentii sunt noi,dar de la un service moto mi-a spus ca cel deschis este sus ca este cromat si acela e de foc. Asa l-am pus acum ,sper sa mearga,am montat jumatate din motor.Segmentii i-am adus din Japonia,si scrie n25,pe cei originali de cand am cumparat motorul scrie n50,nu stiu de ce.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 cote diferite. daca nu scrie "top" se pune partea cu scrisul in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Segmentii sunt noi,dar de la un service moto mi-a spus ca cel deschis este sus ca este cromat si acela e de foc. Asa l-am pus acum ,sper sa mearga,am montat jumatate din motor.Segmentii i-am adus din Japonia,si scrie n25,pe cei originali de cand am cumparat motorul scrie n50,nu stiu de ce.Va multumesc gresit: uite aici in poza, asta e ordinea, se sus in jos: Si cel mai corect, te uitai la forma lor in sectiune, cel de sus e dreptunghi, al doilea- e trapezoidal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate