mistery Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Probleme la schimbatul motorului? Cum era motorul cumparat, aveai piese de bagat? AI avut ocazia sa testezi sau ai mers pe incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Hello again Am cumparat un motor complet, si o folosesc fericit de o luna de zile ma bucur ca n-ai abandonat Kawa-u! pune filmulete sa-l auzim cum toarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megszalott Postat Septembrie 19, 2012 Autor Share Postat Septembrie 19, 2012 Multumesc tuturor. @Falkenberg Sa speram ca nu e boala de Kawasaki 900-1000. @mistery Am cumparat de la un om foarte de treaba. Mi-a trimis cu curier, am montat-o, si am platit-o dupa ce am vazut ca merge. O trebuiau multe parti, ca si chiulasa, dar am avut eu. Probleme au fost dar am un mecanic, e ca un vrajitor @cs_05_hho O sa pun si filmulete, dar astept sa cumpar set de lant nou, ca suna teribil. Eu si Zezerica Plimbare cu prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Multumesc tuturor. @Falkenberg Sa speram ca nu e boala de Kawasaki 900-1000. Diagnoza a fost cuzineti, de la o biela. Dar am urmarit un sfat de pe un forum nemtesc, si am intins un pic lant de distributie. Acuma nu mai bate.. Vom vedea. Bine ca ai rezovlat problemele la al tau. Bani de benzina iti doresc sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate