sarbutm Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 da ma stiu ...dar mi`se pare prea mult 7-8 pt un SCUTER DE 180cc.... in fine Ma omule la scutere viteza mare o faci din turatzie , tragi acceleratzia la maxim.... turatzie maxima...si merge cu 120/h da? iar la un motor mare de 500 ca sa mergi cu 120 po sa fii in treapta 5 la turatzii mici , deci consuma mai putzin. turatzii mari consum mare. si runneru are 13000 de ture ca un motor mare . In rest numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ati uitat de threadu asta? chiar nu mai ii nimeni cu gilera runner pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 fratilor care stie cat costa un calculator de injectie la gilera runner de 50 cmc? si de unde pot face rost de unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ce cautatzi mah la Gilera? Hai hai beshitzi Decat astia cu gilera au voie aici! Ca astea sunt noile reguli date de iubitul nostru forumist "norbi_bidi" ... Ne-a interzis sa mai intram la Yamaha ca n-aveam Yamaha! Asa ca hai sa ne tiram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ce cautatzi mah la Gilera? Hai hai beshitzi Decat astia cu gilera au voie aici! Ca astea sunt noile reguli date de iubitul nostru forumist "norbi_bidi" ... Ne-a interzis sa mai intram la Yamaha ca n-aveam Yamaha! Asa ca hai sa ne tiram Thug , ne bagam la topicu Peugeot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Bhey sa nu cumva sa prind pe Peugeot ca va dau afara pe amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ce cautatzi mah la Gilera? Hai hai beshitzi Decat astia cu gilera au voie aici! Ca astea sunt noile reguli date de iubitul nostru forumist "norbi_bidi" ... Ne-a interzis sa mai intram la Yamaha ca n-aveam Yamaha! Asa ca hai sa ne tiram sper sa nu primesc warn pentru topicu asta... da nici voi nu primiti si faceti o gramada de offtopicuri... deci nu ma stresez am vrut sa iti zic ca esti "pro..". tot ziceti de altii si nu va vedeti pe voi... valabil la multi dintre voi... nush ce dracu ai cu mine da oricum esti "pro.." si un mare looser. atat am avut de zis... si scuze ca am postat asa ceva la gilera runner fan club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Te iubesc mah fiule LE: Sunt fanu` tau Editat Aprilie 24, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Te iubesc mah fiule stie cineva cat costa un carburator de gilera runner de 49? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Huff Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Mi-am luat si eu un FXR 180 si imi place de el... Am de gand sa il fac frumos frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Mi-am luat si eu un FXR 180 si imi place de el... Am de gand sa il fac frumos frumos... baga niste poze cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) Intru si eu pe aici ca acuma o saptama am luat si eu un runner din 2002 un vx125 lam vopsit asa cum am putu dar a iesit bine nu stiu ce are si ce nu dar prinde 110km/h si is fooarte multumit de el mai vb SI AS MAI DORI CU AJUTORUL VOSTRU UN CLUB GILERA RUNNNER PE INTERNET AM WEB HOSTING AM SI DOMENIU .com/.org./ NUMA AS VREA SA STIU DACA AR MERITA Editat Mai 15, 2008 de Mikulas69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Intru si eu pe aici ca acuma o saptama am luat si eu un runner din 2002 un vx125lam vopsit asa cum am putu dar a iesit bine nu stiu ce are si ce nu dar prinde 110km/h si is fooarte multumit de el mai vb SI AS MAI DORI CU AJUTORUL VOSTRU UN CLUB GILERA RUNNNER PE INTERNET AM WEB HOSTING AM SI DOMENIU .com/.org./ NUMA AS VREA SA STIU DACA AR MERITA felicitari pentru achizitie arata foarte frumos runneru tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) mersi nu stiti de unde pot sa cumpar bratul acela care tine aripa din spate ca aici in poza Editat Mai 16, 2008 de Mikulas69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 mersinu stiti de unde pot sa cumpar bratul acela care tine aripa din spate ca aici in poza nu stiu unde se gaseste,dar daca gasesti sa ma anunti si pe mine ca m-ar interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Extazi Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 sal caut si eu un contact complet de gilera runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 sal caut si eu un contact complet de gilera runner ce model de runner ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Photo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 e 125 in 2T ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Photo alby , aparatoarea din spate ii taiata sau ai dato jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) e data jos! e mult mai frumos asa mie mi place mai mult si pun numaru acolo in spate ca la moto... trebuie sa imi iau aripa pe fatza de pe easyparts ca nu imi place cum vine fara aripa @gilerik nu e 49 2T Editat Mai 22, 2008 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 e data jos! e mult mai frumos asa mie mi place mai mult si pun numaru acolo in spate ca la moto... trebuie sa imi iau aripa pe fatza de pe easyparts ca nu imi place cum vine fara aripa @gilerik nu e 49 2T si eu as dao jos daca as putea din pacate numa daca o tau app alby, de cat ii runneru tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 de 75 ... al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 de 75 ... al tau? deocamdata de 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate