Bukowina MC Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Bukowina Motor Club anunta cea de-a 5-a editie a Intrunirii Bukowina Motor Club ce va avea loc in perioda 26-28 august 2011, cu titlul "Inapoi la Radacini". Anul acesta nu va oferim nici concerte, nici piscina, nici concursuri, nici mercantilism si nici zgomot. In schimb va oferim un regal gastronomic, peisaje de poveste, liniste, focuri de tabara si excursii cu motocicleta pentru toate buzunarele si tipurile de motciclete. Intrunirea va avea loc in Sucevita, in locatia pensiunii Casa Lina (www.casa-lina.ro), la 600 de metri de Minastirea Sucevita. Avem un loc superb de montat corturile iar pentru cei care doresc un pic mai mult confort, pensiunea ofera 22 de camere duble. Va asteptam sa va relaxati un weekend intreg, sa particpati cu noi la trasee mai grele de enduro sau sa faceti o plimbare pina pe Rarau, muntele paznic al Bucovinei, printr-un peisaj mirific ce traverseaza Obcinele Bucovinei. Seara la foc, vom cinta impreuna cintece de betie, doar cu chitarele si vocile noastre ragusite si pline de praf. Va asteptam cu drag la Sucevita, in perioada 26-28 august 2011, la cea de-a 5-a editie a Intrunirii Bukowina Motor Club. Relatii si rezervarile la pensiune se fac prin mail: bukowina_motor_club@yahoo.com sau la Doni (0745691003) si Bobi (0733956013) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimenialtu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Cam tarziu baieti, aveam deja palpitatiidar, ma bucur ca se va tine ... debea astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Ar fi interesanta o iesire pana acolo, nu promit dar ramane de vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Ar fi interesanta o iesire pana acolo, nu promit dar ramane de vazut! Noi va asteptam cu mult drag si voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Bafta maxima baietii, salutare de la mare departare! Mereti cu incredere ca n-are cum sa va para rau, n-are ce sa nu iasa bine! Muntele, padurea, celebrele curbe spre Palma si Cimpulung Mold, Raraul, manastirea, berea, rachiul, toate-s acolo si nu pleaca!!! Distractie faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 Ceva imagini de la locul faptei: Vom avea si Tattoo Tent. Asa ca daca vreti sa plecati cu o amintire pe viata, Intrunirea BMC 2011, este ideala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 La pensiune, camerel au pat dublu, asa ca incap cite 4 oameni, ca sa mai economisiti bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Suna tare bine, poate reusesc sa evadez si eu sa ajung la voi. Tre sa-l cunosc si eu pe IceLord ca tot a mentionat Lord Vader numele lui Succese! Editat August 8, 2011 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacU Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 bravooo ceva mai special.... asta pina nu taie astia padurea .. have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 bravooo ceva mai special.... asta pina nu taie astia padurea .. have fun ...si daca o taie ce ?...se face chefu' pe camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) Ca de fiecare data nu pot lipsii la intrunirile organizate de voi. Suna tare bine, poate reusesc sa evadez si eu sa ajung la voi. Tre sa-l cunosc si eu pe IceLord ca tot a mentionat Lord Vader numele lui Succese! Da Paul de data asta mergi cu mine ca nu ai ce regreta, chiar daca facem un drum lung, dar e placarea de a merge cu Editat August 16, 2011 de Lord Vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Se anunta vreme frumoasa asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Ca de fiecare data nu pot lipsii la intrunirile organizate de voi. Da Paul de data asta mergi cu mine ca nu ai ce regreta, chiar daca facem un drum lung, dar e placarea de a merge cu Ca de fiecare data, te asteptam Merge cineva cu masina din Iasi? Am un cort f mare de transportat...dau bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Ar fi interesanta o iesire pana acolo, nu promit dar ramane de vazut! Din pacate nu o sa ajung nici anul asta, m-am hotarat sa fac o tura prin Salbaticia Carpatilor! Suna tare bine, poate reusesc sa evadez si eu sa ajung la voi. Tre sa-l cunosc si eu pe IceLord ca tot a mentionat Lord Vader numele lui Succese! Ahoi, din pacate nu particip nici anul asta, ma duc prin salbaticie in Carpatii Meridionali - Fagaras,Parang,Retezat (gradina Carpatilor cum zice Ministra), ii multumesc lui Lord Vader ca imi mentioneaza numele, el stie ca eu sunt genul care ma sui si ma duc de nebun, luna trecuta la sfarsit am fost intr-o calatorie de 800 de km prin Maramures de unu singur cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Din pacate nu o sa ajung nici anul asta, m-am hotarat sa fac o tura prin Salbaticia Carpatilor! Cu Dragstarul la endureală? Vă așteptăm cu drag în BUKOWINA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Cu Dragstarul la endureală? Vă așteptăm cu drag în BUKOWINA. Daca ai stii ce am facut cu Virago te-ai cruci, cu dragstar-ul nu merge asa ca cu Virago dar nu imi e frica oricum pe unde am de gand sa merg nu e chiar asa hard enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Daca ai stii ce am facut cu Virago te-ai cruci, cu dragstar-ul nu merge asa ca cu Virago dar nu imi e frica oricum pe unde am de gand sa merg nu e chiar asa hard enduro! Cred si eu! Virago e de-a dreptul un enduro-chopper. Eu am urcat cu el la Padina. Cu VN-ul nu m-am aventurat decat de la Cheile Gradistei pana sus, pe platoul de la Fundata Editat August 19, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Daca ai stii ce am facut cu Virago te-ai cruci, cu dragstar-ul nu merge asa ca cu Virago dar nu imi e frica oricum pe unde am de gand sa merg nu e chiar asa hard enduro! Trebuia să vi la noi că aveai pe unde să te dai enduro cu Dragstarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Cred si eu! Virago e de-a dreptul un enduro-chopper. Eu am urcat cu el la Padina. Cu VN-ul nu m-am aventurat decat de la Cheile Gradistei pana sus, pe platoul de la Fundata Multi cred ca jucariile de genul asta nu-s facute sa urce si pe drum mai "rautacios" cu calatorii care vor sa-l strabata, cu Virago am uracat prin Retezat de la lacul Gura Apelor in sus pe o vale si la un moment dat imi era frica sa nu tai cauciucurile de la pietrele taioase ca sigur ramaneam acolo! Trebuia să vi la noi că aveai pe unde să te dai enduro cu Dragstarul. Multumesc de invitatie, chiar e frumoasa intalnirea voastra si varful palma e cuceritor ca sa te dai cu moto pe acolo dar nu imi permit sa le fac pe toate (banii dicteaza de multe ori) si tot am zis ca ma sui pe transalpina si transfagarasan cu moto si inca n-am reusit asa ca de data asta nu dau inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Mai sunt 3 zile și vă așteptăm la petrecere. Pentru cei ce vin din sud sunt două opțiuni pt a ajunge la Sucevița: 1. drumul prin Fălticeni- Suceava - Rădăuți - Marginea - Sucevița sau 2. Spătărești- tot înainte spre Gura Humorului- sensul giratoriu din Păltinoasa dreapta - Cacica - Solca - Marginea - Sucevița (urmăriți indicatorul de Rădăuți). Din Sucevița e simplu. Vis a vis de mănăstire este un drum cu o parcare. Pe acel drum se merge maxim 2 km și pe dreapta este pensiunea, o casă mare și verde. Avantaje: 1. asfalt ceva mai bun. Suceava se poate ocoli pe centură 2. ocolire de orașe aglomerate, asfalt de calitate medie spre bună și priveliștea mult mai frumoasă Dezavantaje: 1. Fălticeni este un oraș cu străzi înguste și aglomerate 2. de la Spătărești se trec prin vreo 3 sate consecutiv până la Păltinoasa Distanțele sunt cam aceleași, singura diferență ar fi la ocolirea orașelor mari, că prin multe sate trec ambele rute. Pt cei ce vin din partea Bistriței e mai simplu: Pasul Palma - Sucevița - în fața mănăstirii stânga. Vă așteptăm cu bine și să vă ferească divinitatea în care credeți de incidente neplăcute. Deoarece aseară acest minunat forum funcționa din părți, revin acum cu ultimele date despre întrunire. Intrarea, pt cei ce vor fi călări este gratuită, iar cadou vor primi o bericică din partea casei. Pt cei ce vin cu corturile intrarea va fi 5 lei de persoană. Vă aÂşteptăm!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Nu pot sa spun decat ca voi reveni la Radauti si in Bukowina mai des, multumim de primirea calduroasa, felicitari pentru tot ce ati facut. iata si cateva fotografii https://picasaweb.google.com/106965654986181340880/BukowinaMotorClub2011 Editat August 30, 2011 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Nu pot sa spun decat ca voi reveni la Radauti si in Bukowina mai des, multumim de primirea calduroasa, felicitari pentru tot ce ati facut. iata si cateva fotografii https://picasaweb.google.com/106965654986181340880/BukowinaMotorClub2011 Mă bucur că v-ați simțit bine și că ați ajuns cu bine acasă. Vă așteptăm și la următoarele ediții unde va fi și mai frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate