adya76 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) Roaga-te sa nu ploua Doamne ajuta....e suficiet? Pt cei care nu au cazare si vor la pensiunea unde ne-am cazat noi (Vila Andreea din 2MAI), mai sunt 3 camere libere + 1 apartament. camera =70lei apartamentul 140 lei pt rezervari http://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/vila_andreea-c353.html Editat Iulie 29, 2011 de adya76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 ce vreme? cum e vremea? ca eu pe net am vazut soare .. si doar sambata 30% sanse de precipitatii .. btw mai vrea careva sa mearga? gen pasagera pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) Confirm referitor la ceea ce spui despre Camping Zodiac. Eu sunt in acest camping de luni si intradevar este foarte curat, iar ca pret la cort 18 lei de persoana. okidoki..eu azi plec, ne auzim/vedem acolo. (0724.848.350) ce vreme? cum e vremea? ca eu pe net am vazut soare .. si doar sambata 30% sanse de precipitatii .. btw mai vrea careva sa mearga? gen pasagera pasager? roxy, tu cand pleci, si unde te cazezi? Editat Iulie 29, 2011 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) da dreq stie ..caut pasager ceva ca n-am bani ... careva mai vine de la noi din grup?? dar sa spuna careva cum e vremeea ca mi-a zis andreea acum ca vin furtuni .. grindina .. pisici .. gumele mele sunt pa ..frana n-am ..deci care ziceai ca mergi pasager? )) Editat Iulie 29, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Ma bate gandul sa vin si eu in Zodiac acolo cu voi Liberty, here we come! (bumtzi, bumtzi, bumtzi!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Maine daca e sa trec prin zona aia, as vrea sa casc si eu ochii vreo ora sa vad cum arata tineretu' revolutionar. Insa nu stiu exact unde se tine sindrofia. PS. La mare, 30% sanse de ploaie nu inseamna nimic La munte e mai naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Pleci din Bucuresti? La ce ora? Eu unul intentionez sa plec,pe la 9,9jumate de la MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 da dreq stie ..caut pasager ceva ca n-am bani ... careva mai vine de la noi din grup?? dar sa spuna careva cum e vremeea ca mi-a zis andreea acum ca vin furtuni .. grindina .. pisici .. gumele mele sunt pa ..frana n-am ..deci care ziceai ca mergi pasager? )) Pai tu asa te lauzi? Cine vine pasager cu atatea incurajari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 pai da ma dar pe cealalta parte mi-a zis o prietena ca furtuni grindina ... de astea mi-e cam tarsha .. de 30% ploaie nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Hmmmm... eu mi-am gasit cazare se pare, Costinesti, vila cu piscina, curte, jacuzzi... hmmm... problema cazarii ar fi rezolvata la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 ce bani? nr de tel mai au liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Pleci din Bucuresti? La ce ora? Eu unul intentionez sa plec,pe la 9,9jumate de la MOL. Daca pe mine ma intrebai, eu as pleca pe la 13-14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 ce bani? nr de tel mai au liber? Vorbim pe privat ca mi-e lene sa stau sa mai detaliez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 ce vreme? cum e vremea? ca eu pe net am vazut soare .. si doar sambata 30% sanse de precipitatii .. btw mai vrea careva sa mearga? gen pasagera pasager? vreau io pasager, ma iei? Pai tu asa te lauzi? Cine vine pasager cu atatea incurajari? Eu! am incredere in CFR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 era culmea sa nu ai tu incredere in je si io te iub cica las frumusetea acasa si mergem cu alta ..facem jumi juma drumu dar ne vdm acolo daca e...pai nu-mki da fratioru meu un tel? :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 pai da ma dar pe cealalta parte mi-a zis o prietena ca furtuni grindina ... de astea mi-e cam tarsha .. de 30% ploaie nu ) Ma referam la gume, frane... "bericol bublic" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ug_lee_laur Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Eu sunt din Mangalia. Am o propunere de traseu pentru a evita multimea. Eu il folosesc de 3 ani in fiecare vara cand devine foarte aglomerata bucata cernavoda - constanta. http://maps.google.ro/maps?saddr=A2%2FE81&daddr=DJ223+to:Strada+Oituz&hl=ro&ll=43.970087,28.280182&spn=0.433394,1.056747&sll=43.890965,28.550034&sspn=0.433971,1.056747&geocode=FWGHpAIdM5yrAQ%3BFUsnoQIdsluoAQ%3BFcaLnAId_vuzAQ&mra=dme&mrsp=2&sz=11&t=h&z=11 ocolul este de 35 de km dar veti vedea locuri minunate, sate pescaresti pe langa dunare, adamclisi si multa agricultura. si sa nu uit: drumul este mult mai distractiv, cu paduri si cateva serpentine. Dar daca vreti sa vedeti si minunatie de autostrada puteti urma traseul urmator http://maps.google.ro/maps?saddr=A2%2FE81&daddr=DJ223+to:DN3+to:DN3&hl=ro&sll=44.131464,28.408928&sspn=0.108054,0.264187&geocode=FWGHpAIdM5yrAQ%3BFUsnoQIdsluoAQ%3BFQR8oAIdKIyuAQ%3BFTiXoQIdI8CwAQ&mra=mi&mrsp=3&sz=13&t=h&z=13 la punctul D incepe autostrada care va scoate in Agigea. Cat despre Liberty? Eu am participat la fiecare inca de la prima editie, mergeam cu caravana de la Olimp pana in VamaVeche. Noua locatie (la Saturn) este mai mare si mai potrivita evenimentului. Spectacoolul este foarte bun, muzica buna, lumini bune, animatoare bune. Am renuntat sa ma mai duc din cauza ca media de varsta a publicului a scazut de la an la an si "copii" astia nu au alt interes decat sa se imbete foarte tare si sa consume chestii. Eu nu va pot insoti. Am o onomastica la Bucuresti. Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 n-am frana spate ..dar franez in stopie c`mon dude ) tine si tu la gluma ce naiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 n-am frana spate ..dar franez in stopie c`mon dude ) tine si tu la gluma ce naiba? glumeam si eu... Sau poate iti place sa traiesti periculos, sa franezi cu motorul ) (frana de motor).Cat despre stoppie, vai de amortizoare si de rulmentii de la jug... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 norocul tau ca ai scris in paranteza si traducerea ca a sunat tare urat si s-a inteles altceva .. si nu aveam ce face decat sa vin dupa tine sa te leg pasager sa vezi ce inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 norocul tau ca ai scris in paranteza si traducerea ca a sunat tare urat si s-a inteles altceva .. si nu aveam ce face decat sa vin dupa tine sa te leg pasager sa vezi ce inseamna Doamne fereste de altceva... Mai plecam si noi la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Eu ma pregatesc de plecare... sunt conservar weekend-ul asta. Sa ne-auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 Tomorrow - Scattered T-Storms - 29° - Chance of rain: 40% - Variable clouds with scattered showers in the morning, then thunderstorms in the afternoon. High around 85F. Winds W at 10 to 15 mph. Chance of rain 40%. Asa zice aici... http://www.weather.com/weather/hourbyhour/ROXX0003?begHour=8&begDay=211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 fratilor pana la urma cine pleaca si la ce ora, m-as baga si eu dar unde gasesc cazare si cum dau de voi , deci va astept sa imi raspundeti si mie la cele doua intrebari gata a plecat toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum. Eu sunt mai matinal de fel , ca atare voi pleca cu grupul de 7.00. La 6.45 punct voi fi in benzinaria MOL cu un CB500 + pasager. @K@rbon: astea sunt ora si locul de intalnire, ultima benzinarie mol inainte de autostrada. Daca nu ploua grav, apar si eu la aceeasi ora tot acolo. Cazare ar fi aici http://www.campingzodiac.ro/facilitati.php daca vii cu cort sau daca nu, in alta parte, vezi la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate