lkid Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) Ce parere aveti despre gama ludix?mai bine ti iei un ludix one decat o motoreta,preturile sunt pt taote buzunarele. eu prefer snake de culoare verde. si pe foaia de prezentare ludix are 4.4cp iar speedfight ul 4.1cp One ;classic ;trend ;snake;elegance ; blaster mai sunt 2 LUDIX URBAN TRACK si LUDIX ACID/RED ZONE serii spleciale. Editat Octombrie 23, 2006 de lkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 hai ca-tz zic io ca m-am dat 20.000 km cu un d-asta 1. fiabil 2. consumabilele tzin bine: am schimbat rolele la variator pe la 15.000 shi segmentzii pe la 17.000 -- da am avut grija de el!!! ulei bunicel, benzina de 95 in general, din ashtia 20.000 vro 8.000 sunt cu pasager!!! a facut inr-o singura zi bucureshti-siania-bucureshti 3. consumul e pe la 4% shi limitat shi delimitat!!! 4. ulei ia cam un litru la zprox. 800-1.000 km 5. tzine bine la contactul cu asflatul din vreo 5 cazaturi avute cu el, urmarile lor nu prea se vad!!! ( exceptzie face capacul de la motor, care s-a rupt in partea laterala ( motorul nu a fost afectat pentru ca fisura nu a avut de-a face cu el) dupa ce am cazut pe toba shi s-a rupt una din prinderi am mers asha vro 5.000 km shi intr-un final a cedat sub greutatea tobei, dar dupa ce l-am sudat in argon nu a avut nici o problema!!!) daca imi mai vine ceva in minte, mai scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) dead_man_walking, ce ludix ai avut/ai,one? Editat Octombrie 23, 2006 de lkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 trend sau elegance, nu-mi dau seama exact shi nici nu am actele lui la indemana!!!! mai degraba trend, da cu rotzile pe care le are elegance in poza pusa de tine ludix one e de o persoana shi daca citeatzi cu atentzie ( inclusiv ala caruia i-am shters postul ) am scris ca o parte din km aia sunt facutzi cu 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 care ludix va place cel mai mut?mie blaster:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 care ludix va place cel mai mut?mie blaster:D lool ce intrebare....normal ca blaster..e si cel mai dotat..la aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Sunt foarte practice dar mie nu-mi place niciunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 ULTIMUL E CEL MAI MARFA. L-AM VAZUT IERI IN BUCURESTI PE STRADA SI CHIAR MI-A PLACUT. CELELALTE SUNT PREA MICI PENTRU MINE SI PREA PUTIN DOTATE. IN SCHIMB RECUNOSC AU FOST FACUTE SA FIE IEFTINE SI FIABILE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 de unde aflu si eu o lista cu preturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 de unde aflu si eu o lista cu preturile? PAGIN DIN ROMANIAPE GOOGLE LA PEUGEOT LUDIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 PAGIN DIN ROMANIA PE GOOGLE LA PEUGEOT LUDIX am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 am gasit CAT E ALA SUPER DOTAT CARE L-AM POSTAT EU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Fiabil Service beton. Fiabil Facut bucuresti-cluj-bucuresti pe el Fiabil Nu se da ce nu e , nici nu face fitze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 deci pentru cei ce vor un scuter nou la bani mai putin LUDIX e alegerea cea mai buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 aici e lista cu preturi gasita de mine http://www.motomania.ro/peugeot.html CAT E ALA SUPER DOTAT CARE L-AM POSTAT EU? Blasterul parca e 7100 de lei, nu pare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 pret LUDIX10RV 49 cc ONE:4,695ron/LUDIX14RV 49 cc CLASSIC:5,199/ LUDIX10RB 49 cc ONE BIPLACE:5,090/ LUDIX14RB 49 cc CLASSIC BIPLACE: 5,790/LUDIX10RL 49 cc TREND:6,199/LUD10RORS 49 cc SNAKE: 5.999/LUDIX10SP 49 cc BLASTER:6.990/ LUDIX14RL 49 cc ELEGANCE:6,199 (Pret cu tva) Preturile sunt accesibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 hai ca-tz zic io ca m-am dat 20.000 km cu un d-asta cam ce viteza prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 limitat 45 delimitat, fara nici un fel de kit de marire a performantzelor, ajunge la 70-75, iar la vale 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 bucuresti-cluj-bucuresti???? uau,weekendu asta scot jetforce la drum lung ...credeam ca sunt singuru nesanatos care a mers pe 50cc pana la mare si pana la baraj la vidraru...hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 limitat 45 delimitat, fara nici un fel de kit de marire a performantzelor, ajunge la 70-75, iar la vale 80 DMW da chiar daca e limitat la 45 nu ia vreo 55? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 nu!!! alte modele de la pejo iau, asta nu a luat niciodata mai mult de 45 pana l-am delimitat!!! se pare ca ludixu e un model la care le-a reushit limitarea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 DMW da chiar daca e limitat la 45 nu ia vreo 55? 52 ia jetforce`u limitat..si in panta la academie cu 2 persoane ia 61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick_blaster Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Eu am Ludix Blaster si limitat merge cu max 50km/h, cu una sau doua persoane. Singurul lucru neplacut la modelul asta sunt consumabilele, mai exact filtrul de aer care costa cam 140 RON, este sigilat si nu poti sa-l cureti. A trebuit sa-l schimb la vreo 700km, dupa ce ramasesem cu el infundat undeva in camp. Se pare ca este sensibil la praf, si de atunci am evitat portiunile neasfaltate. In rest, Blaster atrage mai ales prin design, si probabil ca delimitat si prin performante (cica este cel mai rapid scuter la 50cc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Eu am Ludix Blaster si limitat merge cu max 50km/h, cu una sau doua persoane. Singurul lucru neplacut la modelul asta sunt consumabilele, mai exact filtrul de aer care costa cam 140 RON, este sigilat si nu poti sa-l cureti. A trebuit sa-l schimb la vreo 700km, dupa ce ramasesem cu el infundat undeva in camp. Se pare ca este sensibil la praf, si de atunci am evitat portiunile neasfaltate. In rest, Blaster atrage mai ales prin design, si probabil ca delimitat si prin performante (cica este cel mai rapid scuter la 50cc). catzi kw sau cai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 poi nu toate scuterele peugeot de 50 au acelasi motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate