Vulturul argintiu Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 (editat) Am plecat vineri pe la ora 11.00 din Bucuresti si m-am intors marti la 00.30. O vacanta de vis, o motocicleta fidela, 50 de giga de film si 437 poze. Traseul: Bucuresti - Istambul (2 nopti) - Cappadocia (3 nopti) - Pamukkale (2 nopti) - Bodrum (2 nopti) - Canakkale (1 noapte) - Bucuresti. Turcia merita vazuta, sunt multe de povestit dar mai bine sa prezint cateva imagini. A fost superb, motociclata nu mi-a facut absolut nici o problema, putine peripetii cu GPS-ul noaptea pe niste drumuri .... daca nu aveam enduro ... trebuia sa dorm prin camp - asta e, benzina era pe rosu, lumini in jur nema ..., ma bazam pe 1/2 litru pe care il aveam sub sa (sa-i dau foc). Multumesc colegului care mi-a dat harta, a fost de mare ajutor. Nu se vad pozele ?!? Sa ma bata Turcii daca nu s-a gresit la butoane. Editat Iulie 31, 2011 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Frumoase poze,hai frate mai incerca cu foto ca suntem curiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 1, 2011 Autor Share Postat August 1, 2011 proba ... ia sa vedem acum la treaba: aterizarea a fost bestiala, nici nu-mi inchipuiam ... cum sa aterizezi fara roti , stand pe vine si tinandu-te de marginea nacelei - la a doua lovitura de sol, balonul deja era cazut la pamant - super. in prima zi la Cappadocia am vizitat nordul, iar in a doua sudul imaginile sunt amestecate, si din nord si din sud :burnout:si acum decolam spre Pamukkale o pauza pe la jumatate ... Pamukkale Bodrum bazarul era demential ... si in drumul spre granita Efes si Troia Nu-mi vine sa cred cat poate cara un Transalp ... ma mir ca nu s-au rupt suportii laterali pt valize (intr-una aveam 3 seturi de oale de pamant pentru cuptor - cand a ridicat hamalul de la hotel valiza aia, a lasat-o jos si s-a dus dupa carut, m-am tavalit de ras ), este un motor cu care poti sa mergi pe unde vrei si cat vrei, dar sa nu te grabesti - asa il vad eu. Manuel, salutari si ... trebuie sa-ti dau harta, poate o mai dori careva ajutorul tau, danke. la butoane sunt cam varza, nu poti sa le ai pe toate in viata - scuze pt spatiul ocupat in plus pe server Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Si totusi macar o problema mica , nu ti-a facut motocicleta ? Poate ai uitat de ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 Si totusi macar o problema mica , nu ti-a facut motocicleta ? Poate ai uitat de ea ? In afara ca s-au tocit anvelopele vizibil (erau noi noute la plecare) si ca surubul de la scarita pasager a lovit putin de bascula la unele denivelari nu am observat altceva. Lantul l-am intins f putin dupa 1500 km o singura data si cam atat. Viteza de drum 110-115 km/h constant, iar cand aveam nevoie o ridicam si la 140-150 km/h asa incarcat cum era avea forta, chiar am ramas uimit ca e in stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Foarte frumos. Poate mai pui ceva poze. Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate