duck(ciprianbanica) Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 In weekendul 12-13-14 august 2011 va avea loc intrunirea de motociclete(de toate felurile),bineinteles cu caracter de petrecere moto.Pretul intrare 10 lei persoana. Invitam pe aceasta cale toti motoristi si motoristele care vor sa petrecem impreuna. Locatia dispune de nenumarate locuri de campare pentru cort,la umbra sau la soare,cine prefera ;cateva camere sunt si ele disponibile.Bazin de dimensiuni maricele in care se poate inota,destula pajiste pentru plaja,fotbal sau alte activitati. Sambata seara cand ne-om aduna toti organizam o masa si o cinste,ca sa petrecem pina spre dimineata(gratar din partea casei).A nu se intelege ca vineri nu petrecem. Despre program nu spun decat ca incepe de vineri si se termina cand plecam spre casa. Restul activitatilor gen concursuri mers incet ,baut bere,skandenberg si altele le stabilim la fata locului dupa buna dispozitie a grupului de participanti. Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Ciro zice aici ca s-a anulat. /index.php?/topic/663736-intalnirea-temerarilor-din-mizil/page__view__findpost__p__2915487 Daca tot ai facut topic nou, am cateva intrebari. 1. Domnia ta cine esti, (2 posturi) ca numai dubiosenii ai la profil(PH55DUK nu are RCA anula asta, club - Russian Iron(really?), Ural Wolf nu-s multe si in Mizil stiu unul da nu-i ala,) . Esti cumva organizatorul? Nu mai e Ciro? 2. Ce club organizeaza intrunirea moto? 3. Ce formatii canta? Ca anul trecut a fost rupere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Odata cu intrunirea de la Siriu sunt mai multi purtatori de insemne ale internationalului si liberului Russian Iron M(otorcycle) C(lub) in Romania. Mai trebuie sa stabilim o doctrina locala. Un principiu, formulat de Charlie, este: faci parte dintr-o fratie internationala acorzi si iti va fi acordat ajutorul neconditionat la anaghie. Este un principiu pe care oricum noi cei cu comuniste il aplicam mai demult si acum din ce in ce mai rar fara a purta vreun blazon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Merci de lamurire Aleko, erai probabil cel mai indreptatit sa dai raspuns la acest punct. Chiar daca nu prea ma inregimentez niciunde, daca dati de belea pe langa mine, nu ezitati sa-mi dati un telefon ca am fost si eu ajutat, si am mai ajutat si eu deci stiu cum e, nu trebuie sa fiu convins la acest aspect. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 1. Domnia ta cine esti, Este proprietarul locatiei.Daca nu ma insel Uralul il are de prin 2006 de nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Salut pedro! ai idee cam de cati ani se face intrunirea asta? ca tu ai cam fost pe la noi inca de pe la prima..mai tii minte? io cred ca aveam 17 ani sau 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenaozn Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Salutare tuturor !!! Daca vreti sa va faceti o idee despre oamenii din Mizil si ce reprezinta ei, cititi topicuri mai vechi despre petrecerile organizate acolo. Toata lumea care s-a ocupat de organizarea lor de-a lungul timpului (din 2004 pana in prezent) nu a avut decat un scop: distractia !!!!! Nu au existat niciodata indoieli legate de aceasta intentie (taxa de intrare foarte mica dar de cele mai multe ori inexistenta). Ciprian (cel care a deschis topicul) este un motociclist in adevaratul sens al cuvantului ca si ceilalti baieti din Mizil (nu-mi fac mie reclama) iar cine ii cunoaste poate confirma acest lucru. Un singur lucru pot afirma cu certitudine despre chef si anume ca muzica live nu va lipsi. Sunteti asteptati cu totii la o bikereala fara fitze si impresii de cocalari !!! Bikes and Bikers will ROCK like it's the end of time !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzy Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Sunt 2 Ural Wolf in Mizil, unul al lui Dan si unul Ciprian. Ciprian este propietarul locatiei Baile Boboci si organizatorul principal al petrecerilor moto de la Mizil; el este cel mai in masura sa dea detalii despre intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Salutare tuturor !!! Daca vreti sa va faceti o idee despre oamenii din Mizil si ce reprezinta ei, cititi topicuri mai vechi despre petrecerile organizate acolo. Toata lumea care s-a ocupat de organizarea lor de-a lungul timpului (din 2004 pana in prezent) nu a avut decat un scop: distractia !!!!! Nu au existat niciodata indoieli legate de aceasta intentie (taxa de intrare foarte mica dar de cele mai multe ori inexistenta). Ciprian (cel care a deschis topicul) este un motociclist in adevaratul sens al cuvantului ca si ceilalti baieti din Mizil (nu-mi fac mie reclama) iar cine ii cunoaste poate confirma acest lucru. Un singur lucru pot afirma cu certitudine despre chef si anume ca muzica live nu va lipsi. Ooooo....ne bucuram d-nul Xena ca iti faci si tu aparitia intr-un moment bine ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenaozn Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Ooooo....ne bucuram d-nul Xena ca iti faci si tu aparitia intr-un moment bine ales. Si eu ma bucur sa va vad pe toti si va astept pe toti la MIZIL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Abia asteptam sa va auzim iar live! Trupa Raizer la intrunire Paulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzy Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Surpriza intrunirii, Xena te vrem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Sper sa nu se mai amane si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Nu nu,nu se amana nimik intrunirea se tine si daca e sfarsitul lumii.Vizavi de trupa RAIZER,baietii sunt hotarati si vor sa ne cante cateva ore orice ar fii!(sunt in stare sa cante si sub apa,in piscina ) Ciprian "duck"(organizatorul si proprietarul locatiei),mai poate oferii lamuriri la diferite intrebari si probleme care apar dar el fiind foarte ocupat,o sa raspundem la intrebari cativa useri din Mizil care activam pe forum(ne mai intalnim cu el la o bere si-l stresam cu intrebari). Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 De-abia astept sa ma balacesc in strand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 De-abia astept sa ma balacesc in strand. Imi iau si colacul de salvare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenaozn Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Abia asteptam sa va auzim iar live! Trupa Raizer la intrunire Paulesti No problemo dude, vom fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzy Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Cu colac sau fara? Dupe cate vad mai sus Pedro Este cel care supervizeaza bazinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenaozn Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Cu colac sau fara? Dupe cate vad mai sus Pedro Este cel care supervizeaza bazinul Dude poti sa ajungi sigur, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 La asta ma bag si eu , musai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Vorbeste cu Adrian de la Barlad. Poate mergeti impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 O sa fiu prezent !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 La asta ma bag si eu , musai!! Ooooooo....... E o onoare sa te avem in mijlocul nostru Koko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) Se poate spune si necesar! @krokodilu_vine si Alex cu dumneata? @lolo_Nu cumva sa o dai cotita sa lipsesti!pune iju sus ca avem noi un utilaj ceva sa o dam jos! Editat August 7, 2011 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 La asta ma bag si eu , musai!! In ce zi vrei sa pleci catre Mizil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate