mihai_2b3 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 90% din drumurile mele pe moto sunt in Bucuresti deci ne vedem in trafic doar prin capitala ieri dimineata am vazut o d-ra draguta pe maxiscuter(parca) la semaforul de pe Stefan cel Mare din dreptul spitalului Colentina, spre Dinamo, mai era un tip cu un cruiser/chopper pe la Spitalul de urgenta si cam atat. Seara n-am vazut mai pe nimeni. azi am vazut tot pe la spitalul Colentina o vitezana pe care am pierdut-o pe la Dinamo. Un tip care ma salutat undeva dupa Perla spre Victoriei..dar n-am apucat nici sa vad prea bine ce moto era sau sa-l salut ca aveam toate membrele ocupate. am mai vazut un "scutero-politist" la iesirea din pasaj Victoria care a auzit un zgomot infernal si a intors capul, se uita in oglinzi ... am lasat-o mai moale si l-am lasat sa se duca (prietenii stiu de ce ). si am mai vazut o moto pe Drumul Sarii...cam atat. pe mine ma vazut cineva, pe undeva? ... pot posta inclusiv cei care ma vor injura ca le "deranjez linistea publica" (aceeasi prieteni stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Da' ce te-a apucat de ai facut topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 (editat) Da' ce te-a apucat de ai facut topicul asta? e destul de intalnita "tema" asta printre forumisti si pe alte forumuri ... e frumos sa mai postam si asa... "am vazut un motor pe victoriei si era asa misto..." decat "am ajuns la 5 min dupa ... dauna totala ..." Editat August 3, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Hai, poftim, sa-ti fac pe plac, ca tot nu ne vedem diseara. Doi ducatisti prin Popesti Leordeni, cu un GSX-R am mers din Baicului pana pe Petricani, cu un cruiser mititel (probabil Virago 535) intre Tei si Domna Ghica. Ah, si inca un Kawa 636 verde pe la Autovit. Happy nou? PS: topicul asta n-ar trebui mutat la Comunitati moto regionale - Bucuresti? Editat August 3, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bambiloid1 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 io m-am intalnit azi cu un GS-u care mergea la maxim juma de metru in spatele meu, fix in spatele meu, acolo unde nu am vizibilitate in oglinzi si unde daca franam mai tare, ne imprastiam amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 io' m-am intalnit pe Grivitei azi cu un KTM verde de 250 condus de o tipa care da semnal. si se asigura. si nu s-a bagat aiurea. si ceva scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Si eu merg foarte mult in oras cu motorul...in fiecare zi merg din Rahova pana la Aviatorilor, la birou, in costum pe CBR-ul meu. Azi dimineata am vazut decat un Vfr frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) eu am inceput sa vad foarte multe GSR-uri...asta ca sa ofticam initiatorul topicului. Si ca sa ma oftic si eu: le-am vazut din masina pe mine m-a vazut cineva sigur te-a auzit ... Editat August 3, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 eu am inceput sa vad foarte multe GSR-uri...asta ca sa ofticam initiatorul topicului. Si ca sa ma oftic si eu: le-am vazut din masina sigur te-a auzit ... ca sa ma oftic singur...vreu sa-ti zic ca am vazut si un GSR 750 alb daca-ti vine sa crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate