saian Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Pot sa zic ca in sfarsit mi-am indeplinit un vis,dupa 3 ani am trecut de la Suzuki gsxr de 600 din 2003 caruia nu am avut ce sa ii reprosez la un gsxr de 1000 din 2005. O am de vreo 2 saptamani si nu am avut prea mult timp de ea,doar vreo 300-400km,deci nu pot sa zic foarte multe despre mobra. Per' total sunt multumit,mai trebuiesc bagati niste banii in ea dar cu timpul se rezolva toate. O sa pun si 2-3 poze,din pacate sunt facute cu telefonul mobil si calitatea e destul de slaba. Editat August 8, 2011 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Acum e cazul sa schimbi si poza de la avatar Frumoasa mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ascuns bine de tot numarul s-o stapanesti sanatos cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 Acum e cazul sa schimbi si poza de la avatar Frumoasa mobra Nu stiu daca o sa o schimb prea curand,e greu sa trec peste prima iubire ascuns bine de tot numarul s-o stapanesti sanatos cat mai multi km Asa am luato,dupa ce o inmatriculez numarul o sa revina probabil la locul lui. Multumesc pt urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Gixxerul ramane singura motocicleta pentru care as comite-o din nou si m-as intoarce la sportive. Au un "ceva" al lor care nu ma lasa sa dorm linistit . Super frumoasa ! Sa o stapanesti cu placere si sa aveti parte de multe bucurii impreuna ! Editat August 8, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 Gixxerul ramane singura motocicleta pentru care as comite-o din nou si m-as intoarce la sportive. Au un "ceva" al lor care nu ma lasa sa dorm linistit . Super frumoasa ! Sa o stapanesti cu placere si sa aveti parte de multe bucurii impreuna ! Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wooti Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Sa o stapanesti sanatos,e super! Cat te-a costat?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 frumoasa mobra!sa te bucuri de ea si cat mai multi km impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 piesa,,, gixerul de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 Sa o stapanesti sanatos,e super! Cat te-a costat?... Destul de multisor,4600e foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos!!! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Congratz ..sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Felicitari lui Alex pentru cauciucuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 Congratz ..sa o stapanesti sanatos. mersi,asa sa fie Felicitari lui Alex pentru cauciucuri. Gumele sunt foarte OK, chiar daca la inceput aveam retineri cred ca ma tin sezonul asta fara probleme Trebuia sa te sun ieri dar am scapat tarziu de la munca si nu am mai apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 No problem - baga 2.0-2.1 pe fata cu 1.7 spatele si va fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ehe...pana la urmma l-ai luat...daca mecanic e bun ,bine ai facut! ...mai prinzi ceva din sezonul asta moto ...felicitari! iar TERMIGNONI ala cred ca suna foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 (editat) Ehe...pana la urmma l-ai luat...daca mecanic e bun ,bine ai facut! ...mai prinzi ceva din sezonul asta moto ...felicitari! iar TERMIGNONI ala cred ca suna foarte frumos Mecanic e in mare parte ok,trebuie schimbati rulmentii de jug,servisata furca,schimbata garnitura la capacul stator si alte nimicuri dar care costa. Toba suna bine dar parca mai bine se auzea pe k3-ul de 600,nu stiu de ce... Mersi pt urari Editat August 10, 2011 de saian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 super mobra o cunosc si pot spune ca e impecabila...bravo tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate