JCDenton Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 (editat) Tir pe axul drumului, logan impachetat si un transalp 650 roz pe cric. Am trecut relativ repede. Era ceva politie adunata impreuna cu 2 ambulante. Motociclistul nu parea sa fie prezent si nu stiu daca doar a oprit sa ajute sau a fost implicat. Rog a se sterge. Am vazut inregistrarea de la stiri cu accidentul. Niciun motociclist implicat. Editat August 15, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 transalp 650 roz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Transalpul roz exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Uite mitul Legenda spune ca daca te dai cu el te transformi in "pony puff" sau daca te depaseste in trafic se transforma motocicleta ta in comunista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Uite mitul Legenda spune ca daca te dai cu el te transformi in "pony puff" sau daca te depaseste in trafic se transforma motocicleta ta in comunista. pe mine m-a ajutat cu o pana si apoi a dispărut in ceață nu stiu cum il cheamă dar se pare că apare numai atunci când ai cu adevărat nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ink.mars Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Ingerul pazitor al motociclistilor din Romania. In afara de cei cu SS'uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 In seara asta o sa trec si eu pe langa locul unde-l tine parcat. O sa ma incarc de energie! Think pink! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Pink Rulez! Da' numai pe Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 nu cred pana nu vad cu ochii mei .. este doar un mit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate