Kosh Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Poate ar trebui sa observe cineva ca nu admit nicio reclama acolo, ca sa nu se mai sugereze ca as castiga ceva din el ... Hai totusi sa nu-mi jignesti inteligenta si, mai ales, experienta, te rog... in motociclism oi fi eu incepator si recunosc cu mana pe toba ca nu stiu sa ma dau pe-o-roata, insa la web... altfel sta treaba!! Intr-o alta ordine de idei, cred ca esti datoare cu niste scuze fata de un motociclist anume!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mennens Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 nu ai ce vedea la ea nu , e chiar o fata schiloada greu de crezut. o cunosti personal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 nu ai ce vedea la ea nu , e chiar o fata schiloada Eram doar curioasa cine ar putea sa vina sa-mi faca poze la un eventual accident, ca mai apoi sa rada si de motoru' meu. Si na, e bine de stiut daca o vezi pe strada, sa o feliciti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 greu de crezut. o cunosti personal? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 da Offtopic: Va rog sa incetati sa faceti chat pe la accidente. Inteleg ca benzina e scumpa dar facutul de misto pe aici nu tine loc de plimbare pe Cheia. Daca mai vad abateri de la subiect dau cu buzduganul cu warn si ban fara sa ma mai uit in cine dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Offtopic: Va rog sa incetati sa faceti chat pe la accidente. Inteleg ca benzina e scumpa dar facutul de misto pe aici nu tine loc de plimbare pe Cheia. Daca mai vad abateri de la subiect dau cu buzduganul cu warn si ban fara sa ma mai uit in cine dau... esti off topic , doar am raspuns la niste intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 Are cineva o poza cu guralizda asta? Hai IT-istilor si astia care mai sunteti hackeri, dezgropati "comoara". e o fata bruneta, parul lung, inaltime aproximativ 1,60m, slabuta intradevar...dar pana la urma eu zic sa o lasam balta si sa ne vedem de ale noastre, asa ca rog un administrator sa inchida topicul!!! asfalt uscat tuturor si Dumnezeu sa ne aiba in paza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Vai, ce pixde plangacioase si cu gura plina sunteti! Fata a facut niste poze si a scris un text, impotentii forumului i-au umplut frigiderul cu carne pe care au visat c-o au. Trebuie sa stie toata lumea ce e un "custom bobber"? Pentru mine e o basina de cateva sute de kile pe care un prost si-a rupt mufarina figuranta, cu casca tichie. Ca_cat bomber. Exista in Bucuresti cel putin 3-4 motocicliste care se pisa pe voi din mers in privinta controlului moto, printre care si asta mica Oana, Nana, Tasha, Nicole. Dar labagiii o vor arde mereu online cu gura mare. Cand n-o sa va mai tremure poponeata pe strazi, o sa iesiti de sub birou! Pana atunci, ochelaristilor, mai sugeti joystick-ul! Prostu' ala iti garantez ba mooie ca nu e mai prost ca tine si sa stii ca eu nu am avut nici cea mai mica vina in accidentu' asta. Taximetristul a intors pe linie continua (la mai putin de 50 de metri de scuarul de statie de tramvai), fara sa se asigure si fara sa-mi dea prioritate. Ia-o'n gura jegule ordinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Prostu' ala iti garantez ba mooie ca nu e mai prost ca tine si sa stii ca eu nu am avut nici cea mai mica vina in accidentu' asta. Taximetristul a intors pe linie continua (la mai putin de 50 de metri de scuarul de statie de tramvai), fara sa se asigure si fara sa-mi dea prioritate. Ia-o'n gura jegule ordinar Te rog sa te potolesti si tu. Accidentat-neaccidentat dar nu se cade sa vorbesti asa pe un forum... Daca ai nemultumiri relativ la ce s-a discutat pe aici da-mi mesaj pe PM ca se pot sterge din prostioare, doar ca eu nu am timp sa le citesc pe toate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Prostu' ala iti garantez ba mooie ca nu e mai prost ca tine si sa stii ca eu nu am avut nici cea mai mica vina in accidentu' asta. Taximetristul a intors pe linie continua (la mai putin de 50 de metri de scuarul de statie de tramvai), fara sa se asigure si fara sa-mi dea prioritate. Ia-o'n gura jegule ordinar Stai, mah, linistit, s-o fi jucat Nicoleta cu joystick lui si este indragostit, de-a fost asa patimas. Tu sa fii sanatos... Da' fa ceva cu saua aia cand iti revii, ca te faci de ras cu ea. Editat August 17, 2011 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Prostu' ala iti garantez ba mooie ca nu e mai prost ca tine si sa stii ca eu nu am avut nici cea mai mica vina in accidentu' asta. Taximetristul a intors pe linie continua (la mai putin de 50 de metri de scuarul de statie de tramvai), fara sa se asigure si fara sa-mi dea prioritate. Ia-o'n gura jegule ordinar chiar te obosesti sa bagi in seama pe don quijote asta , aparatorul domnitelor , poate prinde si el ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 chiar te obosesti sa bagi in seama pe don quijote asta , aparatorul domnitelor , poate prinde si el ceva La asta ma gandeam si eu dar totusi n-am putut sa trec cu vederea nesimtirea si prostia lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 s-au simtit ofensati chopperistii ca o femeie si-a batut joc de motorul omului. asta e, unii au motociclete urate (sau urate in viziunea celor mai multi oameni) si poarta brain cap.... daca o arzi asa este inteles ca iti asumi eventualele critici si glume. s-au gasit rockerii-avocati ai accidentatului sa faca potera ca sa o prinda pe fotografa schiloada hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 vai, motorul asta era o opera de arta, ce pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Poate ar trebui sa observe cineva ca nu admit nicio reclama acolo, ca sa nu se mai sugereze ca as castiga ceva din el ... poate ar trebui să observe cineva că nu îți oferă nimeni reclame, nu că nu le admiți tu. ps. lucrezi cumva pe ambulanță? că prea pozezi tu ambulanțele Âşi Âştii câte minute fac până la accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate