bimmer Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) Dupa 3 ani pe 3 roti ... ca sa eliminam ironii, arogante, etc. am adaugat si categoria A si inevitabil o motoreta. Motoreta este un 636 Kawasaki ZX6R 2006 , achizitionata acum 1 luna de zile , avea in jur de 6000 km , momentan are 7700. Primele impresii ... motoreta este buna, bine inchegata, destul de confortabila( saua este foarte moale in comparatie cu RR-ul). Este aproape noua, are o ciclistica buna, motoreta este 100% stock. Dupa cateva ture , acomodare , ne-am imprietenit. Primele modificari : Baterie noua Yuasa TankPad Ninja CrashPad PP Tuning Two Brother's Absolute Racing Exhaust Scott Performance Steering Dumper Windshield Puig - Ninja Acum sunt la inceput ... invatam pozitie , franare, trase, etc Asfalt Uscat ! Editat Septembrie 9, 2011 de bimmer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Felicitari pt achizitie .Daca ai inceput sa inveti franari,trase,etc gandeste-te sa schimbi si opincile alea de gume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Superba sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 S-o stapanesti sanatos, sa ai parte numai de momente frumoase cu ea si la cat mai multi km si pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 Felicitari pt achizitie .Daca ai inceput sa inveti franari,trase,etc gandeste-te sa schimbi si opincile alea de gume. Sunt in calcul gumele acum ... erau bunute asa astea de inceput ... de acomodare acum ... e clar trebuie schimbate .... nu stiu insa ce sa iau 2CT sau Dunlop ... inca ma gandesc ! Superba sa o stapanesti sanatos Multumesc S-o stapanesti sanatos, sa ai parte numai de momente frumoase cu ea si la cat mai multi km si pe doua roti! Asemenea , mersi la fel si voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 si eu ma gandeam sa iau 2ct-uri si am descoperit apoi power pure, sunt mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) si eu ma gandeam sa iau 2ct-uri si am descoperit apoi power pure, sunt mai bune ma uit ca unele sunt mediu pe mijloc si margini soft , alte soft pe mijloc si medium pe margini ... analizez deocamdata ... Editat Septembrie 9, 2011 de bimmer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 (editat) Soft pe mijloc n-are niciuna Soft e reprezentat cu culoarea mov. Personal as alege asta: Dunlop GP Racer D211 Nu conteaza ca esti incepator, conteaza sa ai aderenta cum trebuie. Insa ce ai tu acum pe motocicleta nu sunt deloc potrivite. Oricare ar fi alegerea ta, numai schimba-le Editat Septembrie 9, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Michelin Pilot Road 3 daca nu ai veleitati de sportiv (aka genunchi pe jos). Le am (Road 2) si le recomand din toata inima, bune si pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 Soft pe mijloc n-are niciuna Soft e reprezentat cu culoarea mov. Personal as alege asta: Dunlop GP Racer D211 Nu conteaza ca esti incepator, conteaza sa ai aderenta cum trebuie. Insa ce ai tu acum pe motocicleta nu sunt deloc potrivite. Oricare ar fi alegerea ta, numai schimba-le niste baieti mai avizati ca mine ... mai raceri ca sa zic asa mi-au recomandat 2CT pentru mine ! . Michelin Pilot Road 3 daca nu ai veleitati de sportiv (aka genunchi pe jos). Le am (Road 2) si le recomand din toata inima, bune si pe ploaie. Am inteles ... inca nu m-am decis ... as vrea sa iau noi am gasit un set pe dimensiunile mele 180/55/R17 si 120/65/R17 la 280 euro ... e bine e rau? dot 2011 cu factura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 ... Am inteles ... inca nu m-am decis ... as vrea sa iau noi am gasit un set pe dimensiunile mele 180/55/R17 si 120/65/R17 la 280 euro ... e bine e rau? dot 2011 cu factura ! Eu am dat pe ele 300 de E, montaj inclus (in Italia). Deci pretul mi se pare OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 destul de scumpe ... dar asta e ... o sa ne conformam pasiunea costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate