Admin l.u.v Postat Septembrie 14, 2011 Admin Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Buna; Apelez la voi cu o nelamurire; La LT-ul meu am amortizor de ghidon, din acela simplu, fara reglaje, cum este la vitezane. Partea buna este ca se poate desface, are in fiecare capat cite o siguranta, astfel incat se pot schimba usor simeringurile. Am fost la Badi si am cumparat simeringuri, le-am schimbat, toata operatiunea facind-o cu piesele scufundate intr-o baie de ulei, sa nu ia aer. Asa am inteles de pe internet ca s-ar proceda. Am folosit la sfatul unui membru pe forum ulei de furca 10w, la prima proba functiona bine, dar imediat, dupa 5 minute mi-a impuscat simeringul. Am luat altele de la unii care se ocupa cu furtune de presiune la excavatoare, etc, m-au tinut 2 saptamani si iar a inceput sa curga ulei. Am inteles de la cineva ca mi-ar trebui simeringuri de presiune, de translatie, nu de rotatie. Nu stiu daca am retinut eu exact termenii, dar sper ca ma fac inteles. Unde am intrebat nu au auzit de asa ceva. Ceva pareri unde as putea gasi nenorocirile astea de simeringuri? Editat Septembrie 14, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 intramark.ro. Da-le un telefon dimineata si explica-le, daca au ce trebuie iti iau eu si iti trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Daca nu resusesti sa'l resuscitezi, am un amortizor de ghidon standard de R1'03 in stare perfecta, pe care l'am cumparat cu 50Ron... la mine pe FZR nu am reusit sa'l adaptez. Daca te intereseaza da'mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Daca nu reusesti nimic o ultima solutie este ebay-ul(http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STEERING-DAMPER-HONDA-KAWASAKI-SUZUKI-YAMAHA-DUCATI-BMW-/280698054507?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item415ae8676b).La 50$ cu transport cu tot putem lua o chinezarie noua (oricum la banii astia un an daca tin este bine) Poate asta te ajuta: http://www.i-bmw.com/showthread.php?t=32923&highlight=steering+damper+rebuild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 16, 2011 Autor Admin Share Postat Septembrie 16, 2011 Am scormonit pe google si am dat de o rirma in Bucuresti care executa pe loc tot felul de simeringuri si garnituri. De fapt eu aveam nevoie de un simering de presiune, ei m-au sfatuit sa pun acolo niste mansoane de presiune, care rezista la 4/500 bari parca. Mi-au confectioanat doua mansoane de-astea(care arata cam ca un simering, cu diferenta ca la presiune se umfla pe tije si peretii amortizorului)si mi-au garantat ca o sa tina, pina acum vad ca este bine. Multumesc de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate