yamaha woman Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Buna, am si eu o rugaminte pe care o adresez posesorilor de SUZUKI DR 350 din Bucuresti. Este cineva care m-ar putea lasa sa ma uit la un asemenea motor? Un prieten de-al meu vrea sa-si cumpere asa ceva anul viitor, dar este incepator si ar vrea sa vada si el cum sta pe motor, cat de comod ii este..chestii d-astea. Ca el nu l-a vazut decat in foto, dar este interesat. Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 scrie si tu pe topicul dedicat modelului, iti maresti sansele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Zi ca tu esti domnisoara din poza, sa vezi ce se umple topicul de DR350-isti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Zi ca tu esti domnisoara din poza, sa vezi ce se umple topicul de DR350-isti nici nu stii cat m-am abtinut de la un astfel de comentariu serios, fa cum am zis in primul post. Nu poti da gres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 nici nu stii cat m-am abtinut de la un astfel de comentariu serios, fa cum am zis in primul post. Nu poti da gres. mersi mult....nu trebuie sa zic ca sunt eu in foto de la avatar, hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 multi de aici se gandesc doar la sex cum ar putea ajuta pe cineva n-ai pt ce! (glumesc, si nu prea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 stiu cum functioneaza forumul asta, asa ca iti dai seama ca nu ma mira nimic..dar totusi, eu caut un DR, nu sa ma marit )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 stiu cum functioneaza forumul asta, asa ca iti dai seama ca nu ma mira nimic..dar totusi, eu caut un DR, nu sa ma marit )) cine-a zis ceva de maritat? bafta la gasire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 "maritatu" era pus asa, la sanchi, ca sa nu scriu alt cuvant.....hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 eu tot nu am inteles cine si de ce vrea sa vada dr-ul... Tu vrei sa vezi un DR350 pt ca ai un prieten care vrea sa-si cumpere, dar nu a vazut decit poze. Zau daca inteleg cu ce o sa-l ajute daca-l vezi tu si nu el. Cred ca totusi ar fi f simplu gasesti un DR la vinzare si sa te duci sa-l vezi, in prima faza o sa se bucure chiar si si vinzatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Ce-i asa de greu de inteles? Vrea si fata sa se marite. Aaa .... sau am inteles eu cumva gresit??? Eu pun la dispozitie un drz. Evident, pentru vizionare, ca-s insurat deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Ce-i asa de greu de inteles? Vrea si fata sa se marite. Aaa .... sau am inteles eu cumva gresit??? Eu pun la dispozitie un drz. Evident, pentru vizionare, ca-s insurat deja! am eu doua 350-uri in garaj... dar la BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate