route`66 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Cluj: Prieteni buni, accident identic - VIDEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Tu vrei sa-ti faci reclama la site-ul ala, sau care-i faza? Si daca tot postezi un link, poate postezi si unu' care chiar se incarca intr-un final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat Septembrie 17, 2011 Autor Share Postat Septembrie 17, 2011 iti sugerez o conexiune la internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Ciudat accident Mie mi-a mers video-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Nu stiu daca sa-mi para rau de tipii astia sau sa ma bucur ca exista inca un material din seriile "Don`t drink and drive" si "Intotdeauna purtati echipament de protectie". Anyway, RIP primului si insanatorire grabnica celui de-al doilea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Scuteristi bauti bine, se duc draq...Pana aici nimic neobisnuit, dar "derapand cu scuterele pe acelasi petec de noroi la interval de jumatate de ora unul de celalalt ambii fiind loviti de cate o masina." Dupa un accident rutier, chiar nu curata nimeni soseaua? Macar sa indeparteze "cauza probabila a accidentului" de pe carosabil, nu doar resturile ramase din vehicule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 eu nush de ce mai puneti posturile astea aici. ar trebui la sectiunea scutere. atata timp cat el e atat de inconstient de purtarea castii si mai si bea, sai fie de bine. selectie naturala in cazul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 "Motociclistul avea viteza?" R: "DA, DA, DA" :| cat poti sa prinzi cu un scuter din asta? Ca nu cred ca era vreo bestie de 400cc. De unde tot apar pensionarii astia la tot felul de incidente? Chiar azi luase ceva prin c-ta foc si se si adunase gasca de pensionari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Ca or fi fost scuteristii bauti e o treaba dar totusi ... petec de noroi my ass ... cat de idiot sa fii sa derapezi pe asa ceva ? Era mai mult ca sigur o balta de ulei ramasa de la cine-stie-ce camion defect ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Ca or fi fost scuteristii bauti e o treaba dar totusi ... petec de noroi my ass ... cat de idiot sa fii sa derapezi pe asa ceva ? Era mai mult ca sigur o balta de ulei ramasa de la cine-stie-ce camion defect ... Da, de la un Saviem;si era din ala prost, de nu te tine 2000 de kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate