nagy otto Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 vand honda cb750custom din 1983 ultimul model japonez functioneaza perfect pret 1800 euro tel.0743573198 298329_114450265301787_100002104429863_120538_5972455_n - Copy.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Bag-o si la Enduro, ca acolo mai lipseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Septembrie 18, 2011 Autor Share Postat Septembrie 18, 2011 daca era enduro bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 daca era enduro bagam Serios? Păi atunci la comuniste de ce ai băgat-o? Că nici s-o phuți nu e comunistă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Serios? Păi atunci la comuniste de ce ai băgat-o? Că nici s-o phuți nu e comunistă! probabil daca are aspect retro,clasic,devine automat ...comunista.dar ea e monarhista get-beget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Poate vrea sa faca un schimb...cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Septembrie 19, 2011 Autor Share Postat Septembrie 19, 2011 am pus la comuniste pentru ca nu se stie niciodata poate ca de acolo o sa vina norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Da nu o dai deloc scump, zau ase! Ce stie sa faca motocicleta asta a ta de suma asta?!!! Sunt aproape sigur ca este una si aceeasi cu o honda cb 750 din bistrita pusa la vanzare amu vreo doi ani, ma insel? iti spun si cat ai dat pe ea.., 800e si nu era inscrisa. Ps stiu , ai dreptate, m-am inselat.., insa asa e cum spun eu. Mai stiu un terminat care cere pe o moto similara 3000e, parca din Timisoara.., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 5, 2011 Autor Share Postat Octombrie 5, 2011 salut te inseli fratele meu a adus personal din italia in anul 2005 ce stie sa faca? multe motociclete nu functioneaza ca asta iti garantez eu daca asta e scumpa uitete la ala din timisoara. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 salut te inseli fratele meu a adus personal din italia in anul 2005 ce stie sa faca? multe motociclete nu functioneaza ca asta iti garantez eu daca asta e scumpa uitete la ala din timisoara. numai bine Recunosc ca m-am inselat, de fapt cea din Timisoara este moto cu pricina. tu ceri 2000e pe ea pt ca ai vazut ca un smintit cere 3000e?! Stai linistit ca pretul il face piata nu vanzatorul, iar piata este cam varza, mai ales pt motoare trecute de 20 de ani. Le iau pe cateva sute de euro de afara si vin aici cu ele si spun ca sunt de colectie, vor mii de euro pe ele! Cb-ul tau arata foarte bine, m-as mira insa, sa ti se ofere pe el cel mult o mie euro, sincer. Voi urmari cazul. Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 6, 2011 Autor Share Postat Octombrie 6, 2011 salut am primit pe el 1000 de euro si un voshod dar nam dat acum ma sunat cineva sa schimb cu un renault megan coupe din 96 maine ma duc sa vad masina pentru mine nui urgent sa vand motoul daca primesc pe el cemi doresc o dau daca nu o tin pentru mine NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Renault Megane Coupe ??!! Te pricepi la afaceri proaste . Succes. P.S. In Bucuresti modelul asta e inclus in programul rabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 am fost numai sa vad masina dar nul schimb decat sa fac afacere proasta mai bine nu fac afaceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 ce (cuvant urat) mea aveti cu omul asta.vinde cu cat vrea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 ma inscriu cu 1000 e pt el..daca esti interesat..pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 10, 2011 Autor Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) nu mersi Editat Octombrie 10, 2011 de nagy otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 daca te razgandesti...lasa un semn..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 10, 2011 Autor Share Postat Octombrie 10, 2011 mersi frumos dar nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Se spune : ,,Nu cel care cere pretul e prost,ci cel care ofera... " ceva de genu'.... succes la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Frumos model, am si eu o jucarie honda tot de pe atunci, insa ii strica aspectul toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nagy otto Postat Octombrie 12, 2011 Autor Share Postat Octombrie 12, 2011 asa lam primit .un cadou de la fratele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate