mitzasb Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Salut, Am patit-o, am stricat un filet..mai exact filetul de surubul care tine arcul de la toba...iesirea din motor.. Se poate repara? Editat Septembrie 27, 2011 de mitzasb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 da, se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Salut, Am patit-o, am stricat un filet..mai exact filetul de surubul care tine arcul de la toba...iesirea din motor.. Se poate repara? Mergi la mester, ala o sa largeasca gaura, o sa bage o bucsa de bronz acolo si o sa refileteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzasb Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 ok, multumesc pentru ajutor:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Salut, Am patit-o, am stricat un filet..mai exact filetul de surubul care tine arcul de la toba...iesirea din motor.. Se poate repara? du-te la Spidy in Selimbar, sigur te rezolva , exact aia e meseria lui, nu mai insista ca agravezi inutil situatia ... de curand am fost si eu pe la el sa scoata un surub Editat Octombrie 11, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate