nightster Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 (editat) EVERYONE INVITED ! Editat Septembrie 30, 2011 de nightster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 EVERYONE INVITED ! Great! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africa Korps Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 EVERYONE INVITED ! Adevar graiesti, sa ne petrecem, zic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Si cum zice omul .......... O petrecere mare ,cu multi invitati, prieteni,cunoscuti si doritori Fratilor, abea astetpsa ne vedem cu toti, sa bem o bere(2,3,4..) impreuna si sa ne simtim bine! Deci pe 08.10 la Tamilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 EVERYONE INVITED ! Cateva informatii despre unde se pot parca motoarele, paza lor, in caz ca cineva bea prea mult si pleaca pe jos... ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 Cateva informatii despre unde se pot parca motoarele, paza lor, in caz ca cineva bea prea mult si pleaca pe jos... ?! Motocicletele vor avea un loc special amenajat, unde vor fi pazite, iar in cazul in care cineva vrea sa o lase acolo ea va fi pazita si in siguranta pana in momentul in care proprietarul se trezeste din betie si vine sa o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 Motocicletele vor avea un loc special amenajat, unde vor fi pazite, iar in cazul in care cineva vrea sa o lase acolo ea va fi pazita si in siguranta pana in momentul in care proprietarul se trezeste din betie si vine sa o ia. * e valabil si pentru proprietarese?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 2, 2011 Autor Share Postat Octombrie 2, 2011 * e valabil si pentru proprietarese?... mai ales pentru ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Motocicletele vor avea un loc special amenajat, unde vor fi pazite, iar in cazul in care cineva vrea sa o lase acolo ea va fi pazita si in siguranta pana in momentul in care proprietarul se trezeste din betie si vine sa o ia. Si, ca la orice party motorizat care se respecta, benzinaria este vizavi (tot de acolo se iau si tigari, pt care inca nu v'ati lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_cristian Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 EVERYONE INVITED ! ...ca sa stie tot poporu' unde-i locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 ...ca sa stie tot poporu' unde-i locatia. Mulțumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 * e valabil si pentru proprietarese?... acum inteleg de ce dai sau ai dat BMW-ul...o venit Harley-ul! poate ajung si eu o fuga cu comunista; desi nu promit! p.s. Cria vezi ca ai pm cu id-ul meu de messenger! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 sâmbătă clear Cer senin. Maxim 28°C. Viteza vântului: 10-25 km/h. sâmbătă noaptea Cer senin. Minim 10°C. Viteza vântului: 10 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 sâmbătă clear Cer senin. Maxim 28°C. Viteza vântului: 10-25 km/h. sâmbătă noaptea Cer senin. Minim 10°C. Viteza vântului: 10 km/h. Ar fi bine sa fie asa, pentru ca eu auzisem ca va ploua, iar petrecerea este in aer liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Ne vedem cu totii acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 salut,se pare ca vremea va fi ok,ne vedem la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buiaka Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 oau....o petrecere cu multe harleyuri,abia astept sa vad multe surori de-ale motocicletei mele,poate mai vin idei de customizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Se pare ca se vor strange cativa din Republica. Se pleaca organizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Ar fi bine sa fie asa, pentru ca eu auzisem ca va ploua, iar petrecerea este in aer liber... * tz, tz, tz... daca o sa ploua, tu vei fi de vina! oau....o petrecere cu multe harleyuri,abia astept sa vad multe surori de-ale motocicletei mele,poate mai vin idei de customizat * idei iti dau eu, daca vrei. pentru Fulgerila ce, el nu e "sora"? ...ca sa stie tot poporu' unde-i locatia. * wow! vin olteni!! daca va prisoseste, aduceti niste vin pelin? ...sau o fi must, ca nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Se pare ca se vor strange cativa din Republica. Se pleaca organizat? S-A FACUT UN TOPIC SI PE COMUNITATEA LOCALA,STABILIM ACOLO CUM SI CATI PLECAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Ar fi bine sa fie asa, pentru ca eu auzisem ca va ploua, iar petrecerea este in aer liber... Vremea inca e de partea noastra, poate temperatura sa mai scada un pic dupa apusul soarelui, dar banuiesc ca este antidot la discretie, cu atat mai mult cu cat am inteles ca motoarele pot ramane sub paza peste noapte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Nu conteaza prea mult starea vremii,ne putem distra oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 La ce ora incepe distractia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Octombrie 6, 2011 Autor Share Postat Octombrie 6, 2011 La ce ora incepe distractia? La 18 începe si se termina odată cu berea cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) * "it's just ...pure entertaiment, you know..., trayin' to stay alive..., and not get killed in the process. ...and, aaa, and you do whatever it takes." Editat Octombrie 8, 2011 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate