Remy_Oprescu Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 As dori sa imi achizitionez un scuter puternic,in 4 timpi,de maxim 125cc(ca sa il pot conduce cu A1).M-am uitat la suzuki burgman de 125:fumos dar cam mare.As vrea un motor mai mare(in comparatie cu cel de 49cc)deoarece nu imi place deloc cum baraie sunetul de drujba:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Benelli Velvet e mic si rau. Chestii mari gen Majesty, Burgman si altele cu pretentii de touring n-are rost daca n-au macar 250 cc, preferabil 400+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remy_Oprescu Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 merci de sfat.eu vreau exact cum ai zis tu:mic si nervos.o sa il folosesc mai mulkt in orash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 mic si nervos in 4 timpi mai greu,poate in 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remy_Oprescu Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 mic ca si gabarit:D.eu unul prefer motoarele in 4 timpi pentru ca sunt mai silentioase..si mai economice:D.initial pusasem ochii pe o virago de 125,dar cum eu o sa folosesc biciclul doar in oras si rareori in afara acestuia,am renuntat la idee.mai ales ca nu aveam unde sa pun casca+cumparaturi:D. Benelli Velvet e mic si rau. Chestii mari gen Majesty, Burgman si altele cu pretentii de touring n-are rost daca n-au macar 250 cc, preferabil 400+. m am uitat mai atent la benelli velvet de 125 si e..superb:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 asta mi-a lovit ego-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remy_Oprescu Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 arata foarte bine:). zgomotul unui 2 t se poate atenua cu o toba ceva? mi a atras atentia si gilera runner 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 zgomotul unui 2t este insesizabil daca ai casca buna si toba stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comy_rs Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Honda Cbr 125 chiar daca nu'i scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) arata foarte bine:). zgomotul unui 2 t se poate atenua cu o toba ceva? mi a atras atentia si gilera runner 125 Nu ai ce sa ii faci la 2T, tot drujba ramane asa e construit Poti sa te uiti la un Piaggio Free sau un kimco, sunt destule de 125cc mici sau daca vrei nou sunt si scutere chinezesti de 125cc Nu te baga la 2T de 125cc, consuma grav... Editat Octombrie 9, 2011 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yulian VN15 Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Mic, ca si gabarit am eu si nervos, cat despre sunet se schimba de la scuter la scuter, Atat timp cat are performante inalte credema ca nici nu mai acorzi atentie la sunet, plus ca , cu cateva modificari poti face sunetul placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comy_rs Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 da dar cele in 4t sunt mult mai usor de intretinut,fata de cele in 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Recomand cu caldura modelul Expert de la first bike. Nu stiu daca se mai fabrica dar trebuie sa fie altele mai evoluate acum. Ce este asa special la acest expert? Transmisie pe lant, motor de 100cc 4t un cuplu excelent. cutie de viteze semiautomata. Fara ambreiaj, doar in fata si in spate. Ca la lamborghini ). Consum chiar si sub 2%. Viteza de peste 100. Scrie "rylalex" pe youtube si ai sa vezi cateva clipuri cu fostul meu "expert". Ca sa iti faci o idee cam ce putere are, Un rs 50 cu toate filtre si tobe sport si kit de 70 pe el a reusit sa stea in paralel cu mine primii 20m, si asta pentru ca schimbam eu la 7000. Ca daca ma duceam la 11000... Editat Octombrie 26, 2011 de rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate