releu Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 am o honda cbr 600 f2 si nu stiu cum se scot bujiile si de cat imi trebuie cheia...daca ma puteti ajuta cu cateva pareri care stiti vas fi recunoscator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 am o honda cbr 600 f2 si nu stiu cum se scot bujiile si de cat imi trebuie cheia...daca ma puteti ajuta cu cateva pareri care stiti vas fi recunoscator... cam ca la toate motoarele in linie , scoti rezervor, cutia de la filtru de aer...acolo ai fishele..le scoti ...si dai de buji.. iti trebuie cheie mai mica...nu stiu exact de cat e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releu Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 cam ca la toate motoarele in linie , scoti rezervor, cutia de la filtru de aer...acolo ai fishele..le scoti ...si dai de buji.. iti trebuie cheie mai mica...nu stiu exact de cat e. am scos dar tot nam reusit...nu stiu ce cheie sa folosesc pt a ajunge la bujii...si de cat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) cam ai motorul ca la mine la hornet. cheie.....nu mai tin minte, 16 sau 18. dai rezervorul la o parte, cutia la filtru de aer o lasi acolo ca nu te deranjeaza. Editat Noiembrie 8, 2011 de COObra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Sfat pt. cheie: ori o tubulara mai calumea pt bujii (sa nu iei scarbe de chei pt bujii din carrefour, pracktiker etc, din alea cu maner in T ca le rupi imediat) ori iei capete tubulare lunga, care o pui intr-un prelungitor si dupa o bagi intr-o cheie cu cricket/clichet. Editat Noiembrie 8, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 16mm Eventual folosesti si un cardan,sunt unele zone/moto care ai nevoie de el. Topul "cel mai inaccesibil motor sa schimbi bujii este ocupat de ZX12 /ZX14 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 am o honda cbr 600 f2 si nu stiu cum se scot bujiile si de cat imi trebuie cheia...daca ma puteti ajuta cu cateva pareri care stiti vas fi recunoscator... Daca ai o cheie cu cardan, care are in cap un hexagon de cheie(ca cea originala sau similara) poti sa le scoti fara sa dai jos mare lucru, doar capacele laterale de la carene. gen cheia dinstanga http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTR5uk6dPmgh-MUYEzU7HESMTJUybeSgNJt-H2KZscHN56rMR7hmRHd6y8f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releu Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2011 mi-am facut o idee...multumesc pentru ajutor...numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate