magarusulmarius Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 salutare, prin august am facut o tura in zona caras severin, mai precis : buc-drobeta- moldova noua- resita - lacul valiug - resita - anina - bozovici - baile herculane - buc portiunea de drum anina - steierdorf - bozovici este de vis dpdv motociclistic,curbe multe, asfalt proaspat turnat,, perfect lacul valiug aici se vad daunele provocate de intepatura unei albine,,,am mai stat o noapte in orsova, la intoarcere, fiindca nu mai puteam sa apreciez bine distantele, doar cu un ochi stil si rafinament din zona rosiorii de vede ( parca, nu-mi aduc bine aminte locatia) salutare, prin august am facut o tura in zona caras severin, mai precis : buc-drobeta- moldova noua- resita - lacul valiug - resita - anina - bozovici - baile herculane - buc portiunea de drum anina - steierdorf - bozovici este de vis dpdv motociclistic,curbe multe, asfalt proaspat turnat,, perfect lacul valiug aici se vad daunele provocate de intepatura unei albine,,,am mai stat o noapte in orsova, la intoarcere, fiindca nu mai puteam sa apreciez bine distantele, doar cu un ochi stil si rafinament din zona rosiorii de vede ( parca, nu-mi aduc bine aminte locatia) si inca una,,,fara numar, fara numar, fara numar, sa traiasca finutzuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Vaaai, ce poza Merci Marius n-am mai ras de mult timp singur asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Exact, Buzescu, TR, langa Alexandria. Iata si modelul Palatului lu`Dan Finutu - Judecatoria din Caracal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 salutare, prin august am facut o tura in zona caras severin, mai precis : buc-drobeta- moldova noua- resita - lacul valiug - resita - anina - bozovici - baile herculane - buc portiunea de drum anina - steierdorf - bozovici este de vis dpdv motociclistic,curbe multe, asfalt proaspat turnat,, perfect lacul valiug aici se vad daunele provocate de intepatura unei albine,,,am mai stat o noapte in orsova, la intoarcere, fiindca nu mai puteam sa apreciez bine distantele, doar cu un ochi stil si rafinament din zona rosiorii de vede ( parca, nu-mi aduc bine aminte locatia) si inca una,,,fara numar, fara numar, fara numar, sa traiasca finutzuuuu Marius, locatia se numeste Buzescu si este dupa Alexandria spre Rosiorii de Vede. Cand intri pe strada principala, cat ar fi de soare afara, lumina isi face loc foarte greu din cauza megalomaniei arhitectonice specifice tiganilor proprietari. Haoleu manca-ti-as! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate