ArkAngel Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) My first bike... Yamaha YZF R6 O_o...sunt începător (A-ul luat pe 4 noiembrie 2011) Editat Noiembrie 25, 2011 de ArkAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Superba ,s-o stapanesti sanatos si fara incidente ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 felicitari, s-o stapanesti cu mandrie! faine suspensii holins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Domol cu gazu - si sa nu crezi ca daca motocicleta poate poti si tu... sa ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Super bicicla, sa o stapanesti sanatos! Daca simti ca mai ai de invatat, poti iesi la ture in weekend de dimineata, sunt destul de libere strazile. Si cum zicea si colegul de mai sus, grija cu gazul - nu uita ca trebuie sa te si opresti Si grija la inceput cu sportiva cand e soseaua uda, rece etc. La un chopper il mai redresezi parca mai usor daca fuge spatele, dar pozitia pe sportiva e ceva mai dificila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Frumoasa alegere.s-o stapanesti sanatos.(tot yzf r6 modelu tau o sa-mi iau la primavara)Asfalt uscat Auzi?tu stai in sebastian?..ca acolo sta si cumnatu meu..si am vazut cand am trecut pe acolo motorele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 E superba!!! Sa stapanesti sanatos si A-ul si "jucaria"! Subscriu si eu: domol cu gazul daca vrei sa te bucuri de ea. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 De la cine ai cumparat-o ? Arata foarte bine.Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Ce R6 frumos ... Intrebare ... de unde ai indicatorul ptr temperatura uleiului ? Editat Noiembrie 25, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) De pe Louis. E frumoasa, sa o stapanesti sanatos! Vad ca e puternic accesorizata. Am obserbat si toba, nu e prinsa in nimic? Editat Noiembrie 25, 2011 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2011 Frumoasa alegere.s-o stapanesti sanatos.(tot yzf r6 modelu tau o sa-mi iau la primavara)Asfalt uscat Auzi?tu stai in sebastian?..ca acolo sta si cumnatu meu..si am vazut cand am trecut pe acolo motorele astea. Dap, dar nu o să mai ținem motoretele acolo mult timp, le băgăm la garaj curând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Frumoasa alegere.s-o stapanesti sanatos.(tot yzf r6 modelu tau o sa-mi iau la primavara)Asfalt uscat Auzi?tu stai in sebastian?..ca acolo sta si cumnatu meu..si am vazut cand am trecut pe acolo motorele astea. Ai 16 ani .. nu ai A1 ,,, ai un Rs 250 furat ... acum vrei 600 ... Asteapta si iti cumperi ZX14-R. Apare in 2012 ... Dap, dar nu o să mai ținem motoretele acolo mult timp, le băgăm la garaj curând. Poate te scapa booyaka de el ... Ti-l "cumpara" fara sa vrei ... Ai lacatul pus pe roata ? Editat Noiembrie 27, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Hai GALATENE ca te bate rau de tot..mi-ai dat disper de cand m-ai vazut..nu vezi ca tot ce fac stai cu ochii pe mine?! ; De ce oare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Am băgat-o la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Stai linistit frate...ca nu sunt de ala de fura..nu te lua dupa altii..am trecut si azi pe acolo si era un motor ..dar avea husa pusa pe el.poate o data ne vedem .s-a vad si eu motoru tau si tu pe al meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Stai linistit frate...ca nu sunt de ala de fura..nu te lua dupa altii..am trecut si azi pe acolo si era un motor ..dar avea husa pusa pe el.poate o data ne vedem .s-a vad si eu motoru tau si tu pe al meu ) La primăvară, cu cea mai mare plăcere... mai era doar 1 motor (Honda CBR 954 RR FireBlade) cu husa pe el pentru că fratimiu e accidentat la picior (football player) ...nu Âştiu, să văd... poate îi duc eu motorul la garaj, dacă el nu poate. Editat Noiembrie 27, 2011 de ArkAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 A..am inteles..bine atuncia.bafta! Atuncea.* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Mi se pare ca am vazut motoru intr-o zi pe bulevardu 1 Dec la posta....A cam inghetat de frig parca o seara pe acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 (editat) Mi se pare ca am vazut motoru intr-o zi pe bulevardu 1 Dec la posta....A cam inghetat de frig parca o seara pe acolo . Haha... da îmi aduc aminte seara aia... am parcat motorul în fața blocului unei prietene pe 1 decembrie, apoi am mers amândoi cu metroul până în underworld club ;D ...când ne-am întros, aveam motorul "înghețat" " ...am stat la ea până pe la prânz, apoi am plecat acasă. Editat Noiembrie 27, 2011 de ArkAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Vezi...Ai R6 deja te cheama fetele sa stai pe la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 My first bike... Yamaha YZF R6 O_o...sunt începător (A-ul luat pe 4 noiembrie 2011) Frumoasa rau .. Sa ai parte de ea . Si eu mi-am luat carnetul prin august 2011 si tot un r6 am dar din 2000 . Tr sa avem grija cu ele . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Vezi...Ai R6 deja te cheama fetele sa stai pe la ele mda... i'm not like that... era o amică... Âşi singurul motiv pentru care am stat la ea a fost pentru că aveam ambele roți înghețate Âşi nu puteam să plec pe la 5 noapte acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Unde e semnul de incepator colegu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2011 Unde e semnul de incepator colegu' ? momentan în mână... că nu știu cu ce să-l prind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Sunt sigur ca te descurci daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate