gtr 1000 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Confectionez la comanda elevatoare moto dupa specificatia clientului. Pentru exemplificare ,in imagini apare un elevator care poate fi folosit in configuratie simpla(o motocicleta)sau cu extensie laterala pentru motociclete cu atas,ATV-uri,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Confectionez la comanda elevatoare moto dupa specificatia clientului. Pentru exemplificare ,in imagini apare un elevator care poate fi folosit in configuratie simpla(o motocicleta)sau cu extensie laterala pentru motociclete cu atas,ATV-uri,etc. Arata super profi, bravo! Nu intreb de pret ca nu vreau sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Ridica duba? Ai apucat sa incerci? Suportul de atas e retractabil? Editat Noiembrie 29, 2011 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Un pret arpoximativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2011 A ridicat duba Ford Transit,fara nici un fel de problema. Fata de unul cumparat de la Louis sau ce site-firma vreti voi,pretul este mai mult decat rezonabil pentru asa o conformatie si capacitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Imi poti trimite pe pm un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul G Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Ma intereseaza!Pretzul in primul rind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Am avut ocazia sa il testez pe cel exemplificat in pozele de mai sus...jos palaria. Nu are termen de comparatie...e altceva Recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 PS: Cred ca Feri trebuie sa deschida un topic pe ideea asta si la sectiunea "Service si intretinere curenta" , sa-l vada lumea din toata tara, nu numai cei care citesc pe "Cluj" Stai liniÂştit că citesc Âşi alții Âşi cel puțin mie mi se pare un proiect îndrăzneț.Mi-ar plăcea să văd poze mai explicite Âşi mai ales la ce înălțime ridică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Ridica Nipra cu atas cu tot (si cu echipaj echipat complect,'mitraliera',roata de rezerva ,scule,lopatica de infanterie,etc -adica inventarul complect),daca ridica duba...ca doar pistonul hidraulic e de 32 tone. Si doar Feri a mai facut elevatoare de motor,stie ce face. Varianta cu actionare hidraulic electrica si electromecanica (cu surub) trebuie sa mearga la fel de bine doar cadrul e acelasi: tevi de otel, culisand pe rulmenti. Cand nu era complect l-am ridicat si nu s-a 'clatinat' deloc. @ km453 Sa-l folosesti sanatos ,acu' ai scapat de dureri de spate! @ ninel60 Ridica la cat e necesar (1m?) ,dar sant sigur ca Feri v-a gasi o ruleta si da el masura exacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Toata lumea il lauda dar nimeni nu spune un pret.... E moka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Moka Numai foia de tabla de aluminiu e sute de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2011 Stai liniÂştit că citesc Âşi alții Âşi cel puțin mie mi se pare un proiect îndrăzneț.Mi-ar plăcea să văd poze mai explicite Âşi mai ales la ce înălțime ridică. Noroc cu "oamenii indrazneti",ca altfel si in ziua de azi taiam carnea cu o aschie de piatra(si probabil nici asta). Cat despre inaltimea maxima de ridicare ,este de 700mm(zecimile nu le mai scriu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 un mare up! merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GREGUZZI Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Pune dimens.la cel pt. moto solo.Deasem.si un pret,pt.cel solo. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Domnilor, daca tot sta sus topicul asta, cu acordul Domnului Feri ( daca am inteles bine) propun sa facem noi un pret la bijuteria asta. Spun asta, deoarece cunosc cazuri de meseriasi extraordinari care pur si simplu au o ,,retinere'' in asi evalua corect produsul muncii. Deci incep eu : PERSONAL FARA 2500 MINIM NU L-AS VINDE Pareri ....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 ma gandesc de ceva vreme sa imi construiesc si eu unul, ca tot a venit iarna.... vad ca e foarte robust si sanatos asta, daca e de vanzare da-mi un pret pe PM ,te rog, sau pune-l aici dupa ce iti faci socotelile ca ne lasa nervii domle' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Fain garaj, domle'... Parca erai la birou, nu in service...sau n-ai avut chef azi de tovarasu' ? Nea' Silviu, amu poate io stiu, dar totusi...cam cat e halatu' ? Ca unii parca ar vrea sa stie...o fo' scump tare ? Doamne'ajuta, si vorba aia, ca de orice lucru nou: sa ai noroc de el ! P.S. Stii ce ne mai lipseste in curte? Exact: remorca ! (carlig ai pe toate masinile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Super frumos realizat , si dupa tot ce sa povestit aici , este si robust si eficient !!! DAR PRETUl domle , ca tot odata la 2 posturi intreaba lumea de pret , si nimic ??? ASTEPTAM !!! Bravo fabricantului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Am avut ocazia sa il testez pe cel exemplificat in pozele de mai sus...jos palaria. Nu are termen de comparatie...e altceva Recomand ! vorbesti tampenii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 E doar off topic sau vrei sa-mi transmiti ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 foarte frumoasa scula,totusi nu inteleg secretomania asta a pretului.sau pretul e in functie de cine cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Decembrie 2, 2011 Autor Share Postat Decembrie 2, 2011 Pai de preturi... am inteles de la Feri ca a transmis vreo 30 de preturi pe PM. Stai putin: ACELASI pret la vreo 30 de interesati.Cine a intrebat,a primit raspuns.Nu pun pret pe forum din urmatorul considerent:nu vreau discutii de genul"Scump domnu,scump! Dincolo era mai ieftin!" Din pacate acest forum este "populat" in numar destul de mare de tot felul de "lelite" dornice sa stea pe banca la poarta si sa poarte discutii de genul:"vai ,tu, no ni si la ala cum ii imbracat! Tulai doamne,dapai oare de-a cui ii?!Dapai masa cum lo lasat sa umble asa de minune?!?! Si nu vreau sa jignesc sau sa ofensez pe nimeni! Daca am facuto,imi cer scuze! Feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Stai putin: ACELASI pret la vreo 30 de interesati.Cine a intrebat,a primit raspuns.Nu pun pret pe forum din urmatorul considerent:nu vreau discutii de genul"Scump domnu,scump! Dincolo era mai ieftin!" Din pacate acest forum este "populat" in numar destul de mare de tot felul de "lelite" dornice sa stea pe banca la poarta si sa poarte discutii de genul:"vai ,tu, no ni si la ala cum ii imbracat! Tulai doamne,dapai oare de-a cui ii?!Dapai masa cum lo lasat sa umble asa de minune?!?! Si nu vreau sa jignesc sau sa ofensez pe nimeni! Daca am facuto,imi cer scuze! Feri Cei interesati sa cumpere, au aflat de mult pretzul "jucariei"..., cu sigurantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate