paduraru Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 salut am o yamaha fazer din '98 are kilometric digital si prezinta niste defectiuni , turometrul merge insa kilometrajul nu functioneaza ,l-am desfacut dar nush ce sa ii fac astept o sugestie o idee multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 pune-o cu roatele in sus ca pe bicicleta si invarte de roata. vezi daca mere asa. kilometricu ala. ai reparat motoru ala facut praf si nu ii dai de cap la un amarat de kilometric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 salut nu cumva e de la roata ( butuc ) ? acolo are in butuc un pinion dintr-un material casant gen saiba mai mare si mai groasa ( exprimarea mea ) cu niste mici aripioare s-ar putea sa se fi rupt acele aripioare care tin " saiba " pe loc sa nu se-nvarta adata cu roata daca tin eu bine minte . si eu am avut problema asta , doar ca eu le-am rupt cand am scos roata sa-i schimb rulmentii si am vazut sistemul daca crezi ca-i de acolo iti pun si ceva poze numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduraru Postat Decembrie 21, 2011 Autor Share Postat Decembrie 21, 2011 aaa deci asa .. am sa o desfac sa ma uit mersi de sfat o seara buna !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 21, 2011 Share Postat Decembrie 21, 2011 Da, de acolo e cu siguranta. Aripioarele alea de la bucsa. Desfa cu grija si recupereaza toate bucatile si vezi cum reusesti sa le fixezi, eu le-am gaurit cu un spiral foarte mic si apoi am bagat un surubel minuscul. Merge si acum, numai ca trebuie grija mare. Sau, vezi ca pe la topicul de fazeristi spunea cineva ca a luat de la reprezentanta din Ploiesti piesa respectiva si costa cativa zeci de lei. Baga un search avansat pe topic si trebuie sa gasesti codul respectiv. Marlanii nu vor sa aduca decat tot ansamblul, care costa pe la 100 E, bucsa respectiva e ieftina. PS: motorului cum i-ai dat de cap pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduraru Postat Decembrie 21, 2011 Autor Share Postat Decembrie 21, 2011 Da, de acolo e cu siguranta. Aripioarele alea de la bucsa. Desfa cu grija si recupereaza toate bucatile si vezi cum reusesti sa le fixezi, eu le-am gaurit cu un spiral foarte mic si apoi am bagat un surubel minuscul. Merge si acum, numai ca trebuie grija mare. Sau, vezi ca pe la topicul de fazeristi spunea cineva ca a luat de la reprezentanta din Ploiesti piesa respectiva si costa cativa zeci de lei. Baga un search avansat pe topic si trebuie sa gasesti codul respectiv. Marlanii nu vor sa aduca decat tot ansamblul, care costa pe la 100 E, bucsa respectiva e ieftina. PS: motorului cum i-ai dat de cap pana la urma? motorului i-am dat de cap cu ajutorul unor maestrii in mecanica :unchiul meu si fiso (Unguru) asta de zise sa o pun cu roatele in sus ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Da, de acolo e cu siguranta. Aripioarele alea de la bucsa. Desfa cu grija si recupereaza toate bucatile si vezi cum reusesti sa le fixezi, eu le-am gaurit cu un spiral foarte mic si apoi am bagat un surubel minuscul. Merge si acum, numai ca trebuie grija mare. Sau, vezi ca pe la topicul de fazeristi spunea cineva ca a luat de la reprezentanta din Ploiesti piesa respectiva si costa cativa zeci de lei. Baga un search avansat pe topic si trebuie sa gasesti codul respectiv. Marlanii nu vor sa aduca decat tot ansamblul, care costa pe la 100 E, bucsa respectiva e ieftina. PS: motorului cum i-ai dat de cap pana la urma? Multumim...e bine de tinut minte treaba asta...mie imi face cate o figura de asta cateodata cand dau in spate sa bag mobra in garaj sare cateodata acul de la kilometraj,s ar putea sa ajung sa ,,operez,,si eu pe acolo...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 Aripioarele de la bucsa sunt intregi. deci nu-i problema de la roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Atunci verifica matzaraia. Mai are si alte simptome? Gen cand ajungi cu ea in limitator sa iti moara turometrul si sa inceapa sa indice aiurea? Daca da, cica astea ar fi simptomele de baterie dusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Atunci verifica matzaraia. Mai are si alte simptome? Gen cand ajungi cu ea in limitator sa iti moara turometrul si sa inceapa sa indice aiurea? Daca da, cica astea ar fi simptomele de baterie dusa. Pai in mers...incarcarea ce drac face...?Ar trebui sa nu fie bai in mers,bateria are ce i trebuie de la incarcare(alternator)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 bateria fiind noua, varta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate