lidi_moto Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 An 1956.am luat-o in evidenta la primarie,am fiscal.tel:0762 679 952,pret 1000euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 An 1956.am luat-o in evidenta la primarie,am fiscal.tel:0762 679 952,pret 1000euro Mai Lidi ce iti veni? Cum de dai M-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 An 1956.am luat-o in evidenta la primarie,am fiscal.tel:0762 679 952,pret 1000euro fai ceva foto la seriile de la sasiu si motor te rog. daca e ok.sint interesat. fai ceva foto la seriile de la sasiu si motor te rog. daca e ok.sint interesat. in cazut tau e mai indicat sa le trimiti pe meil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 fai ceva foto la seriile de la sasiu si motor te rog. daca e ok.sint interesat. Cred ca deja e si vanduta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Cred ca deja e si vanduta. ma bucur ma bucur mai las si la altii ca eu am destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 25, 2011 Autor Share Postat Decembrie 25, 2011 (editat) astept confirmare.inca nu e vanduta 100%.tel: 0762 679 952 Editat Decembrie 25, 2011 de lidi_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Încă nu e vândută? Se coiesc oamenii Âşi apoi Âştiu câțiva care vor plânge după ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 27, 2011 Autor Share Postat Decembrie 27, 2011 da,inca nu e vanduta.eu plang de pe-acu dupa ea,dar asta e situatia.eu sa fiu sanatos.probabil in asta viata voi mai gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 da,inca nu e vanduta.eu plang de pe-acu dupa ea,dar asta e situatia.eu sa fiu sanatos.probabil in asta viata voi mai gasi. Cu siguranta ca vei mai gasi dar nu la banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 M-ul a ajuns nevatamat in Timisoara.La anul incepe munca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 M-ul a ajuns nevatamat in Timisoara.La anul incepe munca .... Ma bucur ca e la Timisoara, sper sa ramana la Timisoara! Daca da `mnezo s-o lipi si de mine unu! ca deja iti ceva ani decand tot vreau M si degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 M-ul a ajuns nevatamat in Timisoara.La anul incepe munca .... sa-l stapanesti sanatos! si la munca cu folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Se cam strang toate in zona Timisoarei.... 5 buc. relativ intregi + 2 buc. in saci..... se face de-o ciorba... Sa-l stapaneasca sanatos noul proprietar ! Editat Decembrie 29, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 acuma si mult spor...o motocicleta adevarata si in stare buna.Ce culoare ai degand sa o faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Urmeaza si la Babanu Bach una cat de curand......presimt eu ca ori ori, ori vine sfaritu in 2012 ori M-ul ........si tind sa cred ca sfarsitu e inca departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Cele 2 boxere , functionale , de care stii (cu preturi de extasy) sunt M72-uri - sunt cele 2 buc. ce nu ti-au iesit la socoteala. Omul , probabil , cere pretul ce reflecta starea motocicletelor. Am zis probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Multumesc tuturor pt. urarile de bine,motocicleta sper sa fie gata pana la vara,va fi culoare kaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 da da.. tac'su o fo mare pasionat,il stiau multi pe vremuri,asta le are ramase cateva de la tac'su,nu pune mana pe ele deloc,doar asteapta gasculitza,d'afara desigur,acolo-i place sa le vanda. deci cum am mai spus - astea ies din schema. amintesc din nou faptul ca pe astea nu le-am vazut,am umblat pe fir si am dat de 'burghez',am zis pas iar alea 2 functionale pe care le-am pipait raman la scocoteala.pe una din ele a pus @bach kuru prietenii stiu despre ce vorbesc. aia cu care m-am plimbat eu din cate stiu a parasit de mult localitatea, iar restul incomplete si piese, mai e insa un M61 care sta si asteapta da nu stiu ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson.timisoara Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 aia cu care m-am plimbat eu din cate stiu a parasit de mult localitatea, iar restul incomplete si piese, mai e insa un M61 care sta si asteapta da nu stiu ce.... te asteapta pe tine,sau poate un alt cumparator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 M-ul a ajuns nevatamat in Timisoara.La anul incepe munca .... felicitarile mele bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate