Florin Daniel Postat Februarie 29, 2016 Autor Share Postat Februarie 29, 2016 100 de lei pentru un gsr? Imi pare superoferta 1000 lei! scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 salut, imi tot face figuri xenon-ul, ca fostul proprietar a pus xenon si acum face figuri, crezi ca au putea sa te uiti la el sa vedem ce ii putem face ? Poti sa montezi xenon lupe ? Da-mi si mie o adresa unde sa vin ca fundal suntem vecini, doar ca nu imi dau seama unde esti, si o adresa nu am gasit, sau sunt eu chior. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 1, 2016 Autor Share Postat Martie 1, 2016 salut, imi tot face figuri xenon-ul, ca fostul proprietar a pus xenon si acum face figuri, crezi ca au putea sa te uiti la el sa vedem ce ii putem face ? Poti sa montezi xenon lupe ? Da-mi si mie o adresa unde sa vin ca fundal suntem vecini, doar ca nu imi dau seama unde esti, si o adresa nu am gasit, sau sunt eu chior. Mersi cred ca am vorbit si la telefon, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 7, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2022 (editat) Salutari tuturor! Dupa o pauza de mai bine de 6 ani in domeniul reparatiilor moto, am revenit in piata cu un service autorizat RAR si un magazin destinat motociclistilor, biciclistilor si celor cu trotinete. In tot acesti ani am fost activ doar in zona curselor, ca membru fondator al echipei IQ MOTORSPORT, unde am acumulat multa experienta in domeniul reparatilor. Magazinul se numeste ZENO ELECTRIC STORE www.zenoelectric.ro si exista atat fizic cat si in mediul on line. Este un magazin care comercializeaza motocicletele electrice marca ZERO si Energica cat si echipament de protectie la cele mai mici preturi din piata, asa cum va obisnuisem. Locatia este opus fata de vechea locatie, mai exact in Pipera, prins spatele sediului de politie. Multumesc si va astept sa ne revedem. Florin 0724668648 Editat Noiembrie 7, 2022 de Florin Daniel greseala scriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate