Mexicanu' Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Malasorte te bagi si tu in imensul nostru grup? Nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 14, 2012 Autor Share Postat Februarie 14, 2012 Ai dat-o asa sec ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Ma bag si eu , daca ma primiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Ma bag si eu , daca ma primiti ! Tu lasa mai moale k1 ala , vezi ca ai / avem bac. Ai dat-o asa sec ) BACu frate Vin daca vine si starstruck sa ii dau umilinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 15, 2012 Autor Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) Veniti frate, veniti care vreti.Ne intalnim frumos mai o caterinca mai ne mai dam, vedem noi.Vreme frumoasa si benzina sa fie.Malasorte aveam impresia ca ai scapat de bac?Ai picat? Editat Februarie 15, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Ah , am cam ramas in urma , n-am mai citit forumul de cateva zile , las si eu id-u , mircea_zion . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Ne strangem usor usor:P Hai cu primavara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 16, 2012 Autor Share Postat Februarie 16, 2012 Ne strangem usor usor:P Hai cu primavara !!! Da dar tot ''batranii'' sunt baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Sunt a 12-a abea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Suntem destui si cu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 16, 2012 Autor Share Postat Februarie 16, 2012 Da dar prea putini pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Ah, the good old days. 2009 http://imageshack.us/photo/my-images/96/30092009491.jpg/ Cine are facebook (ma refer doar la cei care nu ma cunosc de aici de pe forum) , ar face bine sa-si lase adresa aici deoarece vreau sa creez un grup acolo, tinem mai usor legatura, de exemplu eu intru zilnic pe facebook. Nu cred ca e o idee asa rea sa facem acolo un grup, bag si pokemoni vechi, si din generatia mai noua, nu conteaza capacitatea cilindrica, ideea e sa iesim cat mai multi cand se incalzeste afara. http://www.facebook.com/frana.stunts - add as a friend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) Eu vreau sa o adaug pe incognito , se poate ? ) Editat Februarie 17, 2012 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 17, 2012 Autor Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) Ah, the good old days. 2009 http://imageshack.us...0092009491.jpg/ Cine are facebook (ma refer doar la cei care nu ma cunosc de aici de pe forum) , ar face bine sa-si lase adresa aici deoarece vreau sa creez un grup acolo, tinem mai usor legatura, de exemplu eu intru zilnic pe facebook. Nu cred ca e o idee asa rea sa facem acolo un grup, bag si pokemoni vechi, si din generatia mai noua, nu conteaza capacitatea cilindrica, ideea e sa iesim cat mai multi cand se incalzeste afara. http://www.facebook.com/frana.stunts - add as a friend I totally agree.Asta incerc si eu sa fac...prima data am incercat cu astia care au doar 125'uri dar se pare ca nu sunt destui...Deci, cum da caldura, facem un grup ca sa iesim.Nu conteaza capacitatea cilindrica ci distractia Editat Februarie 17, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) Ah, the good old days. 2009 http://imageshack.us/photo/my-images/96/30092009491.jpg/ Cine are facebook (ma refer doar la cei care nu ma cunosc de aici de pe forum) , ar face bine sa-si lase adresa aici deoarece vreau sa creez un grup acolo, tinem mai usor legatura, de exemplu eu intru zilnic pe facebook. Nu cred ca e o idee asa rea sa facem acolo un grup, bag si pokemoni vechi, si din generatia mai noua, nu conteaza capacitatea cilindrica, ideea e sa iesim cat mai multi cand se incalzeste afara. http://www.facebook.com/frana.stunts - add as a friend primiti si scuteristi? Editat Februarie 17, 2012 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Why not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Fara scuteristi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 18, 2012 Autor Share Postat Februarie 18, 2012 Rasism:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Eu vreau sa o adaug pe incognito , se poate ? ) asta e o intrebare retorica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) asta e o intrebare retorica? Editat Februarie 19, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) asta e o intrebare retorica? Clar nu , asl pls + jpeg pic ?! Editat Februarie 19, 2012 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 nu te mai chinui zvastic, mi-a dat add pe facebook deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BadCbx91 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 se pare ca daca imi repar rs 'u vin daca stiti pe cineva care vinde o chiuloasa de 125 app cox_91 id-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Eu vreau sa o adaug pe incognito , se poate ? ) ti-l dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 (editat) ti-l dau eu Coane iti iese ceva la intermediere? Ca sa stim o treaba macar. Editat Februarie 28, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate