CobraArt Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Eu si "nevasta" am profitat sambata de vremea frumoasa de afara si ne-am hotarat sa mergem intr-o mica plimbarica la Bran Piesajul a fost extrem de frumos (culorile de toamna),drumul a fost cam aglomerat din Comarnic pana in Sinaia,per total a fost foarte misto plimbarica.Plecarea a fost din Ploiesti,mers pe Dn1 spre Brasov,din Bv urcat sus in Poiana Brasov,Ransov,Bran,coborat in Brasov si intors prin Sacele,Cheia si intr-un final Ploiesti.Planul a fost sa mergem la lacul Sf. Ana dar mie imi patineaza ambreajul destul de urat si nu m-am incumetat la o distanta mai mare, si mai ales la un drum necunoscut Singura obs. pe care o am este: multa la carutele nesemnalizate,si umplute pana la refuz cu fan (noaptea) Mare fotograf nu sunt,dar sper sa va placa pozele facute de mine Popas in drum spre Poiana: Cateva poze in drum spre Poiana si Rasnov: Cateva de la Bran Intoarcerea pe Cheia: O sa mai pun poze si mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 bravo domne, bravo!!! am iesit in dupaamiaza asta si am facut pe mine de frig!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 bravo domne, bravo!!! am iesit in dupaamiaza asta si am facut pe mine de frig!!! ) astazi a fost mult mai frig, de aceea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 bravo cobra foarte bine ca ai profitat de ultimul week-end ceva mai caldutz,de acum incolo vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 bravo domne, bravo!!! am iesit in dupaamiaza asta si am facut pe mine de frig!!! ) A fost si un pic frigut dar nu foarte rau bravo cobra foarte bine ca ai profitat de ultimul week-end ceva mai caldutz,de acum incolo vine iarna Trebuie sa mai fie macar un week-end frumos sa putem sa ne plimbam si noi fara frig si nori Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Bravo voua! Ati avut bafta de vreme faina, ca pe aici tot sfarsitu de saptamana a fost rece, vantos si ploios! Si de azi a venit iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 bravos.. eu am cautat oameni cu care sa merg macar pana la Cheia toata ziua... n-am gasit pe nimeni care sa vrea / sa poata.. ce rau imi pare ca n-aveam nr tau sa te sun si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 bravos.. eu am cautat oameni cu care sa merg macar pana la Cheia toata ziua... n-am gasit pe nimeni care sa vrea / sa poata.. ce rau imi pare ca n-aveam nr tau sa te sun si pe tine Acum ai numarul meu Daca e sa se iveasca ceva si pot sa vin...binenteles ca merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 ori sunt eu chior ori nu ai tu scarite ptr pasager ... bravo ba continui sa fi nebun , la -10 grade sa te vad la Bucuresti sa bem o cioco calda..ca anu trecut si la anu sa trecem si noi la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 cum a stat mah saraca fata cu picioarele?? u nu ai scaritze... dragutza plimbarica bvbv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Frate, nu va ganditi ca a stat cu picioarele in aer cu unu pe scarita de la toba si pe unu pe scarita mea,acolo langa aparatoarea de lant si scarita,pe mine nu ma deranja! @Reverse Man,de anul trecut pana acum mai mi-a venit si mie mintea la cap Am iesit acum, seara si mi-au inghetat toate cele.Bine zis de trecut la ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 si lasa ca le ai promitator si cu pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate