cristi_horvath Postat Martie 7, 2012 Autor Share Postat Martie 7, 2012 GoodCat ... asta ar insemna ca peste 3-5 ori 6000 rpm ambraiajul patineaza liniar in fiecare treapta !? Eu nu exclud posibilitatea asta, dimpotriva cred ca singura plauzibila. Cand urc insa pe motor si trag de el are vana, desi daca stau sa ma gandesc bine n-am reusit sa ridic inca roata din fata de pe asfalt niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 auzi...fa altfel. daca ai o camera, sau filmeaza cu un telefon (nu tu, ia un pasager - e chiar mai bine ca ingreunezi mobra) bordul, adica turometru si km. marci constant cu a-4a sa zicem la 40-50 si da-i blana dintr-o data. filmarea sa fie si cu sonor ca e mai cuser. si urca filmul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Da e motorul ei. In accident ia fost zdrobita numai fata, de-aia zicea ca a renuntat la S-ul modelului, si n-a mai fost carenata. De patinat ambreiajul nu patineaza. Pot sa ma urc pe casa cu ea fara probleme. Daca-i dau gaz indiferent in ce treapta e motorul ... pleaca nu se tureaza aiurea. Motor de chopper nu-i ! Sigur .... Kilometrajul nu-i sigur in mile ... si chiar daca-ar fi m-as fi prins, eu am si B-ul si-mi dau seama ... diferenta e totusi mare de la 120 la 190 Multumesc Cred ca iti patineaza turometrul )))))))))))) GoodCat ... asta ar insemna ca peste 3-5 ori 6000 rpm ambraiajul patineaza liniar in fiecare treapta !? Eu nu exclud posibilitatea asta, dimpotriva cred ca singura plauzibila. Cand urc insa pe motor si trag de el are vana, desi daca stau sa ma gandesc bine n-am reusit sa ridic inca roata din fata de pe asfalt niciodata da, e clar, cablul de la turometur se invarte in gol :D --------------------------------------------- ------------------------------------------------- asta e iar topic de ala de aberat.. daca eram inca moderator.. lasam doar postarile lui bec si inchideam topicul. si ziceam si eu: SCHIMBA AMBREIAJUL (discuri de ferodo + ARCURI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 GoodCat ... asta ar insemna ca peste 3-5 ori 6000 rpm ambraiajul patineaza liniar in fiecare treapta !? Eu nu exclud posibilitatea asta, dimpotriva cred ca singura plauzibila. Cand urc insa pe motor si trag de el are vana, desi daca stau sa ma gandesc bine n-am reusit sa ridic inca roata din fata de pe asfalt niciodata esti incepator care mai vine si de pe masina, pe un 750. normal sa ti se para ca are vana o motocicleta fie ea si cu ambreiajul muci! chiar si asa pleaca mai tare decat o masina de pe loc! ) repet: ambreiajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate