Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Daca va fi pe 7, vin sigur daca nu lucrez O sa ma straduiesc sa fie pe 7 decembrie - insa nu depinde doar de mine- sper sa fie de acord si stapanul carciumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 O sa ma straduiesc sa fie pe 7 decembrie - insa nu depinde doar de mine- sper sa fie de acord si stapanul carciumii. Esti foarte dragut, dar nu are rost, pentru ca e posibil sa fiu de serviciu. Alege data care va este cel mai la indemana si o sa incerc si eu sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 iupiii daca vii ne si INcanti.....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 O sa ma straduiesc sa fie pe 7 decembrie - insa nu depinde doar de mine- sper sa fie de acord si stapanul carciumii. Sau poate vineri , pe 6 decembrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Sau poate vineri , pe 6 decembrie ? Dan, sa vedem ce zice si stapanul locului. Spre sfarsitul saptamanii o sa incerc sa fac o programare ferma, cel mai tarziu pe 3 dec as vrea sa fie clare locul, ora si ziua. (Problema, ca si anul trecut, e legata de petrecerile de firma - va trebui sa ne "strecuram" printre programarile lor). In plus, pentru o sambata s-au pronuntat mai multi dintre noi, eu doar incerc sa ma pliez pe dorintele tuturor in ce priveste partea de organizare, sper sa si reusesc... Sa nu uiti poze, cele pe care ni le-ai aratat anul trecut au fost foarte interesante! iupiii daca vii ne si INcanti.....??? Ar fi super ! desi prietena noastra Incognito ne INcanta chiar si cand nu canta (ca sa zic ashea, ca am vazut ca tare-ti plac versurile)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 man avand in vedere ca ne vom vedea seara adica dupa joburi..aia care au... si incep cum bine spui petrecerile de firma ...poate o bagi si in cursul sapt poate asa e ok pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 poate o bagi si in cursul sapt poate asa e ok pt toata lumea pai ma straduiesc sa fie intr-un loc ok si intr-o zi potrivita pentru cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Ce zici de piesele stranse de oameni pentru trofeu? Iese ceva din ele? mmmm ar iesi ceva fain mai completez eu cu ce ar mai trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Un ultim update, ca sa imi diminuez sansele la batalia apriga pentru ultimul loc :-) Zapada a dat, frig este, timp nu, eu am spus gata pentru anul asta. 70047 => 4720km anul acesta, cu vreo 300km mai mult decat anul trecut. Kilometri frumosi, fara probleme de niciun fel, planurile cat de cat implinite. @Rares @Taz, daca nu e prea tarziu, da-mi pe PM adresa unde sa trimit piesa, am tot cautat anul asta ceva stralucitor, ca ale mele sunt ba de aluminiu, ba fiare negre, am gasit un tub de amortizor spate partial cromat, arata cat de cat, se poate felia si face ceva din el, poate. Daca nu, ramane pentru constructia de la anul. Editat Noiembrie 26, 2013 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 La mine cred ca asta va fi poza finala (7856): S-au aliniat aiurea planetele in ultima perioada (stricat ansamblu melc-butuc la intoarcerea din concediu, ramas pieton pana pe 7 noiembrie, asigurarea expira azi), asa ca o sa fiu norocos daca voi mai inregistra cativa kilometri in noiembrie-decembrie. Bafta! La mine ramane asa. N-am gasit butuc sau roata fata de cumparat, asa ca n-am mai inregistrat nici un metru in plus, chiar daca am mai iesit de cateva ori. Deci, in concluzie, kilometraj final: 7856. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Am dus-o si eu duminica la garaj. I-a ajuns o tura pe zapada anul asta. Probabil o sa mai iasa sporadic, cand se mai usuca asfaltul dar momentan ajunge. Cand merg sa iau bateria, o sa fac si eu o poza. In principiu din ce am calculat, am vreo 16200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) @Rares @Taz, daca nu e prea tarziu, da-mi pe PM adresa unde sa trimit piesa, Ai PM cu datele omului, Feri. 4720km anul acesta, cu vreo 300km mai mult decat anul trecut. Kilometri frumosi, fara probleme de niciun fel, planurile cat de cat implinite. S-a marcat poza, e la locul ei. Totusi, ce as vrea sa comentez: cu aproape 5 mii de km, ca si in anul trecut cand ai facut tot cam asa, mie mi se pare o performanta sa faci atata drum cu o motocicleta comunista in doi timpi, fie ea chiar si un MZ ETZ, isprava pentru care ai intregul meu respect! Cand merg sa iau bateria, o sa fac si eu o poza. In principiu din ce am calculat, am vreo 16200 km. Hai cu poza, domnu` Fox Rosu ! La mine ramane asa. chiar daca am mai iesit de cateva ori. Da, si eu am mai iesit dar foarte putin, naveta la job. Km tai sunt deci 16.057. Editat Noiembrie 26, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Km tai sunt deci 16.057. Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 festina si doc bai ....voi vreti sa " suntati" premiiiiiliiii'???? alooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 festina si doc bai ....voi vreti sa " suntati" premiiiiiliiii'???? alooooooo Neah, vrem doar sa halim sarmale si sa bem tuica fiarta moka. Si zi-i prietenului Tsunami bancul cu evreul care se ruga zilnic la al de sus sa castige la loterie (daca-l stii, binenteles). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pai...a jucat dar a uitat sa puna biletul.....HIHIHI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pfff...inseamna ca am ceva de evreu in mine ca tot sper si eu sa castig la loto dar nu prea ajung acolo sa joc si eu...smiorc deci ramane festivitatea pe 6? ) mi-ati facut pofta de sarmale bestiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Mai e putinel exista si o colectie simpatica de ardei iuti murati, care sa acompanieze sarmalele. Programul meu va fluctua ciudat incepand cu 3 decembrie, insa... nu scapati de sarmale. Daca nu pot eu sa ajung, vi le trimit fierbinti "la pachet" Done? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Sarmale fara smantana nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 desi, nu particip la concurs INSA avand in vedere ca lupta pe portia de sarmale devine ACERBA iar tuica ...nu ajunge la toata lumea "reclam" si eu 3 sarmale SI o cinzeaca cu urmatorii parametri prima poza feb 2013 a doua nov 2013 PS ... DECI NU PARTICIP LA CONCURS ..........SA FIE CLAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Ce te mai pricepi la Photoshop! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Ce te mai pricepi la Photoshop! nu mosule...stiu sa ma joc cu BORMASINA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pfff ... 30 000+ km ... ce bine ar fi daca mi-as permite si eu o benzinarie..... nu m-as mai da jos de pe mobra...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pfff ... 30 000+ km ... ce bine ar fi daca mi-as permite si eu o benzinarie..... nu m-as mai da jos de pe mobra...... cu o benzinarie nu te pot ajuta insa daca castig la loto dau un plin la toti motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 desi, nu particip la concurs vezi ca ai frana de mana trasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate