Roaker Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Ok. My bad. Aparent am trait 4 ani cu impresia gresita . Aia 90kr sunt pensia btw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.ionut Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Salutari ... Numele meu este Ionut si locuiesc in Copenhagen, detin o Yamaha dragstar 650 si sunt interesat de intalniri moto in dk. merci si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 mai citeste cineva pe aici? daca vin sa imi vizitez prietena in DK (ea este rezidenta in DK, eu nu) vre-o 2 luni pot sa circul cu mobra pe acolo linistit in perioada asta? Din cate inteleg de pe site-ul skat sunt obligat sa imi inregistrez masina in max 30 de zile doar daca sunt rezident. Inteleg bine ce scrie pe acolo? stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.ionut Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 salut Paul,.....daca nu ai acte daneze poti circula.....legal ai 30 zile....dar nu cred ca o te frece nimeni la cap doar ptr 2 luni....eu am circulat loganul, acu 7-8 ani, aproapa 1 an. Asa ca... asfalt uscat, ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 salut Paul,.....daca nu ai acte daneze poti circula.....legal ai 30 zile....dar nu cred ca o te frece nimeni la cap doar ptr 2 luni....eu am circulat loganul, acu 7-8 ani, aproapa 1 an. Asa ca... asfalt uscat, ionut merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian0 Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Salut tuturor ! As dorii sa îmi achiziționez un scuter pentru a face naveta la muncă . As vrea să știu dacă pot circula cu B-ul și de ce as mai avea nevoie pentru a fi în regule. Trebuie să merg cu scuterul să îl înscriu pe numele meu sau îmi trebuiesc doar actele și numere de înregistrare...!? Cum funcționează aici în Dk? Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate