ceberem@yahoo.com Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 relatiile si respectul unii fata de ceilalti trebuiesc mentinute,dar daca nu se mai poate si tot suntem muscati de poponeata,zic eu ca ''CINE NU NE INGHITE SA NE SUGA'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 VREA CAREVA MINCIUNELE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 vreau sa spun ca repli-ul meu este strict in nume personal fara a afecta imaginea celorlalti membri ai soimilor nemteni.pt cine nu ma cunoaste eu sunt mihail; atasez poza cu mine; a se sti ca ceilalti soimi nu sunt asa porcosi ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 o fi din cauza pletelor! Huo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) http://www.4tuning.tv/Qe85LwpVlJc/Muzica_pentru_urechi_Pagani_Zonda_Cinque_da_un_mini_concert.html putina muzica pentru sufletel Editat Martie 6, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 http://www.4tuning.tv/Qe85LwpVlJc/Muzica_pentru_urechi_Pagani_Zonda_Cinque_da_un_mini_concert.html putina muzica pentru sufletel pentru sufletu cui uaaaa?puni o mashna normala sh tu, nu ozn-uri din astea la care nici sa visezi nu poti....sh oricum la cat o sa se faca benzinaaaa, nush cin o s isi mai permite!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 o fi din cauza pletelor! Huo!!! salut sergiu! ce faci cand mai dai pe la noi?tot V-tec ai?nu te mai vede omu cu anii!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 salut sergiu! ce faci cand mai dai pe la noi?tot V-tec ai?nu te mai vede omu cu anii!!!!!!! Tot VTEC; astept caldura sa vin la un gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 LA MULTI ANI SI FARA INCIDENTE NEPLACUTE MOTOCICLISTELOR SI NU NUMAI.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 o primavara faina Soimitelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 ce party? Detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 aaaaa misto asa as veni si yo da tre sa mi cumpar consumabile la motoreta si nu ma incaderez in buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 off topic ;multumesc soimilor nemteni;prietenii la nevoie se cunosc.jos palaria!!!!!!!!!!1 .asta face diferenta! off topic ;multumesc soimilor nemteni;prietenii la nevoie se cunosc.jos palaria!!!!!!!!!!1 .asta face diferenta! pt cei care nu inteleg nu dau explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 O vinatoare cu arbaleta dupa <<dorubirlau>>??? se mai baga careva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 zbor in doi!!!!!!!!!!!!!! O vinatoare cu arbaleta dupa <<dorubirlau>>??? se mai baga careva?? ai vrut sa spui doru in barlau?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 deci fost-ati la ceai fara mine????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 @ misu daca esti pi receptie, este vreo diferenta intre uleiu de transmisie si uleiu de cardan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 12, 2012 Autor Share Postat Martie 12, 2012 e acelasi lucru, cardanul fiind o piesa din transmisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 receptionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Eu am pus in cardanul lui fratemeleu ulei de transmisie normal si a mers brici. Salutari la Dej! Am fost saptamana trecuta cu un prieten sa isi cumpere un Hornet de acolo, am uitat sa dau un semn. Poate ne vedem, cum da soarele. Abia astept sa scot si eu Bamvaul din barlog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 servusz smakalan merci de sfat, api dak ai drum la dej da o sarma ni strangem mainile mkr,usa la mn ii tat rimpu deskisa servusz smakalan merci de sfat, api dak ai drum la dej da o sarma ni strangem mainile mkr,usa la mn ii tat rimpu deskisa Se pare ca vad numai eu pozele. Incercam altfel: aici /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=782852 si aici /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=782853. Sa vedem daca merge. @ gospo foarte faina ideia, numa k la dej ii criza totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Mitrule, nu mai da banii pe prostii ( pistoale, chestii ) si ia si tu un polar. ) esti mai rau ca viitoarea mea soata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 esti mai rau ca viitoarea mea soata ii asa nasol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 era o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate