Sari la conținut

A incercat cineva asa ceva pe un Nipru s`au Ural?


PiticuBc
 Share

Postări Recomandate

Sa stii ca e adevarat, dar dupa ce moleculele sunt "indreptate", dupa cativa mm se incalcesc din nou. Ca ionizare moleculelor sa fie permanenta, iti vand eu un maser cu trilobitiu la 100 lei, redus de la 500 de lei.

 

Adrian ala de la review-uri are volan pe dreapta???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

alt economizor? jeez...

 

nu este ilegal să vinzi un avion ca ăsta care NU FACE ce spune că face?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce miÂşto mai mare există decât magneți care scad consumul....??? cât costă 150 de lei? hahhahahahahaha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

16 membri Âşi 10 neautentificați online. Cred că oamenii încearcă să-ți răspundă cum pot, Piticule! Simțul umorului e inevitabil.

 

Într-o vreme se găsea pentru Dacie un aÂşa-zis "economizor". De fapt, era o tablă ambutisată care se prindea între carburator Âşi flanÂşa pe care stă (pata caldă). Pe centru, în mijlocul canalului de admisie, tăblița era decupată în forma unei spirale-ventilator. Ideea ar fi fost că, dom'le, se turbionează amestecul carburant Âşi astfel intră în galerie (Âşi, ulterior, în camera de ardere) mai bine omogenizat.

 

Montasem cu taică-meu tăblița aia într-o iarnă pe Break-ul din dotare. Eram amândoi încrezători că transformăm maÂşina în ceva cel puțin nou. O lună mai târziu, a trebuit să pregătim maÂşina la service în vederea ITP-ului care tocmai expira. Mecanicul (alături de o o echipă minunată de oameni, toți cu simțul umorului Âşi meÂşteri) a azvârlit plăcuța cât colo Âşi era cât pe ce să ne pună Biblia în brațe ca să jurăm solemn că nu vom mai folosi aÂşa ceva. Cică făcea exact pe dos ceea ce ar fi trebuit să facă.

 

Mă feresc aÂşadar de o bună parte din aceste tratamente-miracol. Sunt convins că un set motor bine calculat Âşi uzinat, strâns cu rulmenți Âşi simeringuri de bună calitate, rodat cum trebuie Âşi alergat cât Âştim noi că trebuie alergate comunistele constituie o rezolvare mult mai bună la problema consumului Âşi a uzurii.

 

Cam a frecție la picior de lemn îmi sună mie genul ăsta de soluții-miracol pentru Nipre Âşi alte sovietice, care scuipă jumătate din benzină pe lângă segmenți Âşi o ard pe cealaltă cu amestec proaspăt de ulei Âşi măciniÂş de aluminiu din blocul motor.

 

Iar reclama în toate culorile semaforului, scrisă cu fonturi de 36... grăitoare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multe firme care vindeau diverse "economizoare", cand au fost date in judecata de clienti care sustineau ca divaisurile nu isi faceau treaba, nu au putut dovedi contrariul, si au platit amenda, dupa care s-au inchis. De ce pe site-ul asta nu spune cine e la contact? Ca doar pe orice doza de bere scrie numele si adresa celui ce o pune in circulatie. Probabil ca nu doreste sa poata fi luat la rost. Pai daca eu as inventa un atare dispozitiv, As scrie si mare ca eu l-am inventat, l-as si pantenta, si as scrie ca am obtinut premiul Nobel pentru el.

Buna dimineata! Cat e kilu' de ceapa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io zic asa: Nu ma intereseaza nici o solutie de economie a carburantului. Pur si simplu eu vreau sa-mi consume nipra pe rupte. Ca atunci sigur trage ceva mai bine...

 

poate sa comume mult si sa nu fuga :)).daca curge pe jos si nu in ea :moto:

 

Consume*

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca eu as inventa un atare dispozitiv, As scrie si mare ca eu l-am inventat, l-as si pantenta, si as scrie ca am obtinut premiul Nobel pentru el.

Eh, aÂşa scrie Âşi la Teleshopping, Âşi pe vânzătorii eBay, Âşi pe Nipru, pe BCR, primărie, Âşi țară :). Jacheta de piele e mai credibilă când scrie pe ea "Harley". Oricum ar fi, eu m-am referit totuÂşi strict la perechea Nipru - economizor (respectiv Dacie - tăbliță). Poate că economizorul este eficient, dar mă-ntreb cât ajută la consumul boxerului sovietic.

 

Hai că deja încep să prezint uÂşoare semne de Gică Contra Âşi nu-mi convine. E mai distractiv să urmăreÂşti din umbră. :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Economizorul cel mai economizor ar fi ăla care-ți taie gazul cînd ești în frînă de motor, ca la injecție. Dar stați că s-a făcut și ăsta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

raspunsul poate fi extras din urmatoarele-

 

la sectiunea "Iata doar cateva dintre marturiile celor care au comandat produsele noastre : "

 

poza 1 - "Adrian" are volanul pe dreapta si a mai sesizat cineva asta - nu ma puneti sa demonstrez cautati si voi pozele pe google image cu upload la poze

 

poza 2 - e Sigourney Weaver - aia din Aliens ;)

 

poza 3 - e un fotomodel - link aici - http://www.portaisdamoda.com.br/noticiaInt_detalhes~id~18196~fot~3~n~corte+de+cabelo+masculino+para+rosto+retangular.htm

 

... MAI trebuie sa zic ceva ?!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai bun economizor e robinetul. Il pui pe OFF.

In mers(ca de-aia avem motoare), cel mai bun economizor e mersul in regimul de viteza care ii place, un motor intretinut si reglat bine. Sa ii pui benzina cu CO cea mai mica, fiindca 95 oricum e suficient de mare pentru orice motor, dar e cea mai ieftina.Economie de bani. Planificarea drumului aduce indirect si o mica economie de combustibil. Bagajele sa fie aranjate cat mai aerodinamic, fiindca la un motor de aici vine grosul consumului. Acelasi motor de motocicleta, bagat intr-un fuselaj streamline conjuma cel putin la jumate. Nu avem fuselaj, macar sa nu le avem puse ca o parasuta deschisa. Cam asta ar fi.

Merge si cu magnetul(ca in desene) dar trebuie un magnet mare sa te tii de un TIR care merge in directia buna :-))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...