Phoenix79 Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 Eu zic sa te gandesti la modificari numai dupa ce mergi cu ea mai mult; bine ar fi sa mergi in aceeasi perioada si cu ceva similar dar... fara suspensii reglabile, fara dublu disc pe fata, fara suspensii reglabile pe spate, etc. Abia atunci ai sa vezi care sunt diferentele si e posibil sa te razgandesti cu privire la unele modificari. Am avut ocazia sa ma dau cu ceva similar si am ajuns la concluzia ca vreau scaritele la mijloc si nu in fata, dar mai jos decat pozitia lor originala, ca nu as umbla la frane si furca pentru nimic in lume, ca imi place cum nu apuci sa schimbi decat pana la viteaza a doua intre semafoare... Furca si franele nu vor fi modificate. Deocamdata vreau sa schimb suspensia spate, nu ma intereseaza daca pierd din manevrabilitate. Am sa fac o poza fara coburi, sa vedeti cum arata acum. Inca o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Furca si franele nu vor fi modificate. Deocamdata vreau sa schimb suspensia spate, nu ma intereseaza daca pierd din manevrabilitate. Am sa fac o poza fara coburi, sa vedeti cum arata acum. Inca o poza Acum, imi spun si eu o parere: 1.amortizoare de 11 sunt ok, dar atunci cand mergi cu pasager(depinde si ce greutate are pasagerul) si prin Romania mai mult... o sa simta bine denivelarile de la noi. 2. am fost invatat asa: cat au amortizoarele standard? - 12 ? Atunci pot pune 11,5 progressive suspension pt pasager sau 11 daca nu te intereseaza Manevrabilitatea nu o pierzi...va sta cu mult mai bine pe curbe cu niste amortizoare bune. Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Mi se pare ca amortizoarele stoc sunt 13. Coborand motorul 2 inch pierzi clearance si freci in curbe cand tragi tare... suspensiile progresive bine inteles ca imbunatatesc "statul pe drum" al motorului. Progresivele de 11 sunt tari ca dracu si in Romania nu te vad bine. Daca mai ai si o sa subtire... o sa-ti blestemi zilele. Pe fostu meu motor progresivele de 11 au stat exact 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Mi se pare ca amortizoarele stoc sunt 13. Coborand motorul 2 inch pierzi clearance si freci in curbe cand tragi tare... suspensiile progresive bine inteles ca imbunatatesc "statul pe drum" al motorului. Progresivele de 11 sunt tari ca dracu si in Romania nu te vad bine. Daca mai ai si o sa subtire... o sa-ti blestemi zilele. Pe fostu meu motor progresivele de 11 au stat exact 2 zile. la mine la sporster aveam 12 si am pus 11.5, care sunt perfecte; am obtinut spatele mai jos, fiind progresive motocicleta sta altfel pe drum si mai ales in curbe iar sotia nu s-a plans ca o deranjeaza. 3 din 3... si am facut anul trecut undeva in jur de 25mii, cu sa badlander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 Pe poza se vede clar cat de inalt e motorul. Si si aripa e scurtata un pic. Am masurat lungimea suspensiei, e cca 13,5 inch. Acuma vedeti de ce vreau sa schimb suspensia. Sau mai am varianta - lowering kit 1,75". Dar nu stiu daca e o solutie buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 ma bag si eu in vorba:) suspensiile alea strica linia mtorului si sunt primul lucru pe care l-as schimba.si da,"progresivele" sunt cele mai bune din toate pctele de vedere.din cate stiu eu sunt de 2 feluri:simple(mai maleabile) si HD(heavy duty-mai tari).tot din cate stiu eu cele HD sunt folosite de cei carora le place sa isi puna coburi cat sa le incapa tot sifonierul plus o piscina eventual,basca luggage rack d'ala pe spate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Acum studiez optiunile. Suspensie noua sau "lowering kit". 300$ vs 100$. Tot aspectul a fost futut cu taierea aripii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 suspensie noua ca nu o cumperi/schimbi in fiecare zi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 29, 2012 Autor Share Postat Februarie 29, 2012 Ramane suspensia progressive, iar la esapament ma gandesc sa pun numai v&h slip-on, ca sa nu pierd interconectarea tevilor. Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twenty Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Ia in considerare Rinehart slip-ons. Suna cel mai bine ... is si ceva mai scumpe ... vezi video http://www.youtube.com/watch?v=b9BKR3giulw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 ...Fãrã nicio legãturã....Doar cã azi,i-am îmbogãtzit garderoba si cu sapca asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Acum studiez optiunile. Suspensie noua sau "lowering kit". 300$ vs 100$. Tot aspectul a fost futut cu taierea aripii. si-au cumparat niste prieteni lowering kit si nu au fost multumiti ! unul din ei a patit-o rau; cu bagaje + pasager a ramas fara curent, din cauza unui scurt cauzat de cateva denivelari in urma carora cauciucul a frecat instalatia sub aripa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 1, 2012 Autor Share Postat Martie 1, 2012 Ce marca de ulei recomandati pentru HD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 poti folosi Motul , sau este ceva special pt HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Eu folosec ulei marca Harley Davidson 20W50 dar am prieteni care folosesc ulei marca Revtech si Revtech Pure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Va da ca va agitati tare aici sa modificati motorul asta. Eu as mai sta putin, as mai aduna bani sau piese si as face totul odata, la iarna viitoare. Ca poate asa iti faci o idee despre cum vrei sa arate, mai vezi pe net o gramada de idei k lumea. Si poate iti faci o idee si de paint job la el. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 1, 2012 Autor Share Postat Martie 1, 2012 Am zis din start ca nu vreau modificari majore. Acum tot ce schimb e suspensia spate. si uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Ulei REVTECH! daca nu gasesti,orice altceva cu aceleasi specificatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Super motor. Sa-l calaresti sanatos. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 @Blackrider - Mersi! notat. Am vorbit cu @Barna, si am decis sa incerc uleiul HD. @connex - A sosit coletul de la Metricmotion! Rar mai intalnesti servire si promptitudine ca aici Astazi incerc sa montez suspensia, esapamentul si stop spate. Revin cu noutati. Montat esapament si suspensia progressive. Before-after. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 @Blackrider - Mersi! notat. Am vorbit cu @Barna, si am decis sa incerc uleiul HD. @connex - A sosit coletul de la Metricmotion! Rar mai intalnesti servire si promptitudine ca aici Astazi incerc sa montez suspensia, esapamentul si stop spate. Revin cu noutati. Montat esapament si suspensia progressive. Before-after. No asa low ii sta altfel dar tot nu ne-ai binecuvantat cu un video sa auzim si noi niste muzica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 @Blackrider - Mersi! notat. Am vorbit cu @Barna, si am decis sa incerc uleiul HD. @connex - A sosit coletul de la Metricmotion! Rar mai intalnesti servire si promptitudine ca aici Astazi incerc sa montez suspensia, esapamentul si stop spate. Revin cu noutati. Montat esapament si suspensia progressive. Before-after. Na, asa daaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 @Blackrider - Mersi! notat. Am vorbit cu @Barna, si am decis sa incerc uleiul HD. @connex - A sosit coletul de la Metricmotion! Rar mai intalnesti servire si promptitudine ca aici Astazi incerc sa montez suspensia, esapamentul si stop spate. Revin cu noutati. Montat esapament si suspensia progressive. Before-after. Da, o linie frumoasa, acum are alta atitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 (editat) Mersi mersi. Suspensiile sunt puse asa numai pentru poza, ca prinderile nu-s bune. Producatorul suspensiei zicea ca nu e compatibil cu FXDX din 2000 in sus. Al meu e din 99, asa ca m-am gandit ca va fi bine... Problema minora. Am nevoie de suruburi mai lungi. Am dat deja piesele la strungar. Intre timp am reusit sa inmatriculez mobra Urmeaza stopul, si mici ajustari la toba ca acum am observat ca nu sunt paralele Astept uleiul HD de la @Barna, curat filtrul de aer si ready for action. @IceLord am facut filmulet, dar fiind facut intr-o curte destul de mica si inconjurat de pereti, nu suna ca in realitate. O sa incarc pe Utub si revin. Am hotarat sa dau jos vopseaua de pe lateralele rotilor. Rezultatul dorit: Si am terminat si cu video: Editat Martie 23, 2012 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) Frumos frumos, asa muzica mai merge, oricum cat de curand o sa-l aud eu cu urechile mele! Spor la treburile pe care ti le-ai propus sa i le faci! Editat Martie 23, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate