rockfest Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Ti-ai dat singur raspunsul -scuter-. Hd-ul ar trebuii folosit preponderent la iesiri afara si ocazional in oras . Daca iti iei motor strict dpdv practic -mers in oras- atunci asta nu e pt asa ceva , daca il iei pentru ''sufletul '' tau , atunci asta e ce ai nevoie ! Eu asa vad lucrurile . Corect. E o alegere preferentiala, nu practica. Mai pe scurt, nu iau un HD ca sa merg cu el prin oras, iau un HD care o sa merg destul de des si prin oras. Are sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 (editat) Go for it! Cum am mai spus cuiva de pe forum. Poti merge in oras linistit. Motorizarile Twin Cam se incing un pic mai repede/tare. Daca stai la 14 ziua in trafic la Universitate vara la 47 de grade, nu e prea confortabil, iti dai seama. Dar acelasi disconfort il vei simti si pe un motor racit cu apa cand vor incepe ventilatoarele sa-ti sufle aerul fierbinte spre oo. Eu as alege un Evolution. Editat Aprilie 10, 2017 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockfest Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Salutare. Am mers pe un Street Bob din '06 pana la urma. As avea o rugaminte, este cineva in Bucuresti cu unul similar sa compar vibratia? Mi se pare un pic bizara la deaccelerare desi mi s-a zis in mai multe locuri ca e normala si ca motorul nu are nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 21, 2017 Share Postat Mai 21, 2017 (editat) ma uitam acum pe olx sa vad care mai e treaba si mi-au sarit in ochi 3 dyna. prima data prin pret, a2a oara prin cat de sinistru arata... curios, sunt de la acelasi vanzator. a fost careva sa le vada/testeze ? link @ https://www.olx.ro/oferte/user/8Bja/ Editat Mai 21, 2017 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Am fost si io atras de Dark side Street Bob 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 De data asta nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 10, 2018 Autor Share Postat Aprilie 10, 2018 Salutare! Caut scarite pasager pentru Dyna 0745473343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate