DonFlamingo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 2 minute, TrekOut a spus: Multumesc ENEOS, mai ramane sa probez zilele astea un HJC RPHA 90. Daca nu vad nimic la ea, ramane sa astept pentru una Neotec. Probeaza si tu macar RPHA 90S ca e modelul mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 1 oră în urmă, SenorPink a spus: Probeaza si tu macar RPHA 90S ca e modelul mai nou Care este diferenta intre 90 si 90s? In afara de cea de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 6 minute, TrekOut a spus: Care este diferenta intre 90 si 90s? In afara de cea de pret Pai uite ca n-as putea sa iti zic exact, dar stiu ca este varianta updatata a RPHA90. In teste a iesit cea mai silentioasa casca modulara (mai silentioasa si decat Schubert). Eu am 90S si e foarte buna (in afara de un punct de presiune pe care il am in spate atunci cand port o cagula foarte groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Pana la urma am probat o casca HJC 90s marima M si una HJC 11 marime L. Cu L m-am simtit mai bine, dar materialele de la HJC 11 erau mai slabute decat la 90s. Mi-a placut HJC90s, dar nu aveau L si pe alb. Ramane sa ma gandesc intre neotect si hjc 90/90s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Cam astea doua sunt cele mai cele. Vezi daca poți să stai cu ele pe cap macar vreo jumate de ora sa vezi daca nu apare vreun punct de presiune sau disconfort. Daca e de bani as merge pe HJC că e sensibil mai ieftină și la calitate e pe acolo. Ca fyi daca nu ai intercom și vreu sa îți iei, sa știi că la Neotec 2 - SRL 2 alea cam sunt cu probleme, eu am schimbat deja unul iar ieri începuse să facă din nou figuri. La cel de pe HJC nu am avut nici o problema, deși amândouă sunt Sena și cam același model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Pana la urma am cumparat schuberth c3 pro. Imi place ca are circumferinta mica, nu "scartie" ca nolan n104. Nolan n104 avea viziera mai mare, camp vizual mai mare, era placut. La materiale castiga c3 pro si fata de cum mi s-a parut hjc 90s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArgesBiker Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Salutare. Am tot rasfoit topicul si nu gasesc pareri despre modelele mai noi: Scorpion Exo 520 Air si Exo 1400 Air. Aveti careva unul din aceste 2 modele ? Merita diferenta de pret pt Exo 1400 ? Sau ce alta casca integrala pt touring recomandati pt un incepator cu buget in jurul sumei de 1000lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Merita. Material: Advanced Polycarbonate Composite vs Material: Multicompozit (TCT) ("This is a revolutionary process consisting of a proprietary 5-layer blend of different fibers of specially formulated fiberglass, Aramid and organic poly-resin fibers interlaced together for maximum strength with minimum weight.") in principiu in caz de impact socul ar trebui sa fie risipit mult mai bine, cam asta e ceea ce conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArgesBiker Postat Octombrie 26, 2021 Share Postat Octombrie 26, 2021 @ionutpmmersi pt informatie. inca o intrebare: aveti idee daca marile magazine din Bucuresti fac reduceri in perioada urmatoare ? urmeaza si Black Friday si ma gandesc daca sa mai astept, poate prind reduceri mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate