catalin_motociclistu Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 cumpar roti supermoto de syzuki drz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 cumpar roti supermoto de syzuki drz Ti-am dat detalii pe PM (Private message) !! Astept un tel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 450 euro 0735862388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 450 euro 0735862388 intrebare: pot sa pun roti suzuki supermoto pe un bmw xchallenge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Poti sa pui si roti de dacie pe lamborghini ) ... Ideea e ca poti sa pui aproape orice roti pe aproape orice motocicleta, DAR va trebui mai mult ca sigur sa schimbi rulmentii pentru ca axul de la bmw are mai mult ca sigur alta grosime decat axul rotii de suzuki. Pe urma va trebui sa faci niste distantieri ( bucse ) la strung ca sa poti centra perfect roata pe mijlocul jambelor. Pe urma trebuie sa se pupe si discul, sa fie fix marimea care trebuie ca sa intre in etrier ( sa nu fie mai mare sau mai mic ). De ex daca tu la BMW ai roti de enduro, ai alta marime la disc decat discul de supermoto, si tre sa faci un adaptor la etrier care sa il inalte ca sa incapa discul mai mare de la supermoto, etc etc etc Ca sa nu mai zic ca modifica ciclistica ) Eu pana acum am pus pe Suzuki DRZ 400 S ( initial a fost enduro ) doua seturi de roti de supermoto. Primul set a fost facut pentru Derbi Senda, l-am adaptat dupa cum am zis mai sus si a fost ok. Al 2-lea set sunt Valenti Racing special facute pentru DRZ S, dar tot a trebuit sa fac distantierul din stanga la strung ( in dreapta actioneaza melcul ca si distantier) ca sa pot sa centrez perfect roata. Daca ai nevoie de ajutor sau sfaturi lasa-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Daca ai nevoie de ajutor sau sfaturi lasa-mi un PM. Sar'na! e o idee la care ma gandesc de 1 an... te apelez cand fac rost de bani ptr roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 eu inca mai am o roata spate de gs 500 cu cauciuc foaie si disc de frana. O dau foarte ieftin si daca mai gasesti inca o roata fata de gs 500, te-ai scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate