psihologu Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Anul acesta se mai intampla ceva si pe la noi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Da, se intampla....Motoristi din alte judete vor fi in tranzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Pai...organizam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Da, se intampla....Motoristi din alte judete vor fi in tranzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Pai...organizam ? Normal!!!...la sfarsitul lunii,e batuta in cuie treaba!Astept confirmarile 100%din partea unora.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 merge care la Smaeb? eu as merge sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mbm Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 @marian zcm : Lasa bre p-alea, ceva oficial, sa vina tot poporu. @motoreta : Da, eu, maine, adica duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 salut care merge maine la smaeb noi din ploiesti avem intalnire la 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 e rost de ceva party ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 e rost, chiar la voi, sambata pe 13 aprilie la pub La Scriitori, concert Trooper! Voi fi acolo! \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 poate ne vedem la o bere acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ne vedem!P.S berea sa fie fara alcool,si....o platiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Targovistea mai traieste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Targovistea mai traieste? Da...mai traieste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grasu_xxl_boss12 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Targovistea mai traieste? eu vreau o ieseala puternica in weekendul asta .....pe unde iesiti si voi de obicei poate facem o chermeza pe undeva...... vreau niste sfaturi ce ziceti???? sper sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 Salut, de curand m-am mutat in zona centrala (intersectia mircea cel batran cu calea domneasca) si practic am nevoie de un loc unde sa imi tin motorul dar sa si fie in siguranta ( nu as vrea sa-l tin prin fata blocului ), un garaj, o curte orice dar sa stiu ca e in siguranta..desigur am sa platesc si o chirie modica. Daca stiti pe careva sau aveti alte informatii, va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate