Constantin Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Am mai facut o iesire in Delta. La Tulcea am vazut sarmele de la talonul rotii spate vizibile. M-am intors cu 80 la ora. Culmea, mergand constant, m-a luat radarul inainte de Urziceni. Apa este foarte scazuta. M-am si ratacit dupa canal mila 36 spre lacul Nebunu, peisajul fiind altul. Barca a ramas suspendata pe namol. Abia am ramat cu motorul ridicat la max. Stiucile musca pe canale. Imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Nasol rau cu cauciucul ala! Cat de stiucile alea... mmmm bine ca nu-i nevasta-mea langa mine, ca acu trebuia sa caut stiuci... Doar atat de putine poze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Mai offtopic asa: mi-a placut peisajul din a 3a poza. Asa de tare ca l-am pus pe desktop. Sa vedem cat rezista, ca nu-s singura care foloseste computadorul. Felicitari pentru iesirea in Delta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 super frumos dar uite ca se strica vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Felicitari !!! Iubesc motociclismul si pescuitul ( mai ales in Delta ) !!! Este fantastic. Toata admiratia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 super frumos dar uite ca se strica vremea pai daca nu se strica vremea nu trage stiuca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 gata.....m-ai convins.....duminica daca o fi vreme merg la un peste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate