Bogdanvoiculescu Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Stiati de cei de la Confederate Motorcycles care construiesc minunatiile astea? Credeti ca ar fi romani dispusi sa plateasca un pret de 50000 de dolari pt. un exemplar ca X132 Hellcat? Stiam ca exista si la noi piata de Custom bike..dar parca nu asa scumpe... poate ma insel si nu cunosc bine.. Voi ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 well, dacă aÂş avea suma aÂş plăti... deocamdată însă nu visez... nici măcar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) Care e faza ... Noi suntem europeni .. nu americani ... Noi avem creier ... un motor european ... dezvolta o putere x pe care o foloseste ... nu cilindree de 10000 cc si 1000 cp .. si prinde doar 180 km/h. FUCK usa!!! De banii aia mi-as lua un Desmosedici. Editat Martie 8, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Junk. Singura chestie pe care pot sa isi faca reclama e exclusivismul (nr mic de exemplare vandute). Daca vezi orice alta mare inovatie sau aspect practic la acest moto, be my guest... Are performanta o groaza, fara carenaj... e un fel de Bking mult mai scump si atat, sau o MV augusta dezbracata. Se fac si se vor face mereu astfel de jucarii (moto, masini sau barci) pentru oameni care se trezesc dimineata si nu stiu cum sa epateze mai tare in ziua aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Se fac si se vor face mereu astfel de jucarii (moto, masini sau barci) pentru oameni care se trezesc dimineata si nu stiu cum sa epateze mai tare in ziua aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 bun de tinut intr-o vitrina de sticla , <iesit din decor> si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 multi pe forumu asta se dau zmei si se umfla in pene de numa numa in spatele tastaturii doar doar ca le-o creaste putin ratingu de motociclisti altii isi cumpara motoare de nspe mii de euro/dolari care e diferenta ? aia cu motoarele scumpe au sanse mai multe sa se si dea pe motor .. sa faca niste km .. pe cand restu raman doar cu nr de posturi pe forum in concluzie .. fiecare cu aia a masi .. motoare diferite pt un segment diferit de populatie enduro cu masa, speed cu tacsu, choppere cu cine a mai ramas personal sa am banii mi-as lua din toate cate una confederate sunt niste motociclete f tari .. nu pe gustul tuturor desigur, dar niste opere de arta cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 dar niste opere de arta cu siguranta Hai sa nu bagam arta in treaba asta, in ziua de azi totul e "arta" si toti sunt "artisti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate