SorinSenior Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 ...de patru ori consecutiv (4 ani), a castigat cupa celei mai bune intruniri a anului. Devenita intruniea nationala a Bulgariei, va asteapta si anul acesta pe dealul de la Sveta Gora (langa Veliko Tarnovo). Deschiderea va avea loc joi 23 august orele 9:00 AM. Pe durata a 4 zile veti avea parte de: concerte, prezentari, defilare, piscina, bautura ,mancaruri traditionale si posibilitatea de a va face multi prieteni. Detalii despre conditii si pretul de intrare... imediat ce aflu. Anul trecut biletul de intrare a fost 10 leva (aprox. 23 lei)/persoana pentru intreaga perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myte Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Frumoasa intrunire,prieteni stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 NICE 1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Probabil cea mai buna veste pe ziua de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceaxa Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Frumoasa intrunire,prieteni stiu de ce normal ca este frumoasa ,ca aunul trecut am fost acolo ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 ...de patru ori consecutiv (4 ani), a castigat cupa celei mai bune intruniri a anului. Devenita intruniea nationala a Bulgariei, va asteapta si anul acesta pe dealul de la Sveta Gora (langa Veliko Tarnovo). Deschiderea va avea loc joi 23 august orele 9:00 AM. Pe durata a 4 zile veti avea parte de: concerte, prezentari, defilare, piscina, bautura ,mancaruri traditionale si posibilitatea de a va face multi prieteni. Detalii despre conditii si pretul de intrare... imediat ce aflu. Anul trecut biletul de intrare a fost 10 leva (aprox. 23 lei)/persoana pentru intreaga perioada. E fara dubii cea mai mare si ma buna intrunire din Bulgaria la care am fost eu. De fapt e intrunirea care m-a convins ca trebuie sa ai cort asa ca la a doua participare am avut cort. Dupa 2 participari am facut pass anul trecut din cauza starii permisului meu in acel moment, sper sa pot participa anul asta, mai ales ca sunt prieten si pe FB si face to face cu seful de la Bad Company si cu inca cativa motociclisti de acolo din 2-3 cluburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Martie 16, 2012 Autor Share Postat Martie 16, 2012 (editat) .. mai ales ca sunt prieten si pe FB si face to face cu seful de la Bad Company... Cine este seful de la Bad Company ? Editat Martie 16, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Cine este seful de la Bad Company ? Todor Rashkov Da-mi PM si iti dau si numarul de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Martie 18, 2012 Autor Share Postat Martie 18, 2012 (editat) Todor Rashkov Da-mi PM si iti dau si numarul de telefon. Domnule Petru Moldovan, Cu tot respectul pentru varsta Dvs. ma simt nevoit sa fac cateva precizari: 1. Todor Rashcov NU este presedintele clubului "Bad Company", de altfel nici nu a fost vreodata. In prima fotografie sunt eu cu susnumitul. Ti-se pare ca as avea nevoie de numarul lui de telefon ??? De la dumneta ??? 2. In fotografia a doua este presedintele clubului susmentionat. Intrebarea mea pentru dumneta este: Cum se numeste presedintele ?... daca tot esti asa "prieten" cu el (daca nu stii iti spun eu ). 3. Anul trecut ai postat in sectiunea Intalniri, evenimente, excursii, un topic despre o intrunire inexistenta in Bulgaria. Nici macar nu ai binevoit sa-ti ceri scuze motociclistilor pe care era "sa-i pui pe drumuri" degeaba. Dovada este aici ! 4. ..... si lista ar mai continua, insa... P.S. Nu te-am vazut la niciuna din ultimele 4 intruniri. Si mai mult de atat nu te-am vazut la nicio intrunire din Romania vreodata (cel putin la cele principale). Asa ca; respectand faptul ca esti moderator si ai si-o varsta, te rog insistent sa lasi motociclistii cu ale lor,iar dumneata ocupa-te de tastatura. Cu Stima, Sorin - SeniorRider (Street Patrol GM) Editat Martie 18, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Domnule Petru Moldovan, Cu tot respectul pentru varsta Dvs. ma simt nevoit sa fac cateva precizari: 1. Todor Rashcov NU este presedintele clubului "Bad Company", de altfel nici nu a fost vreodata. In prima fotografie sunt eu cu susnumitul. Ti-se pare ca as avea nevoie de numarul lui de telefon ??? De la dumneta ??? 2. In fotografia a doua este presedintele clubului susmentionat. Intrebarea mea pentru dumneta este: Cum se numeste presedintele ?... daca tot esti asa "prieten" cu el (daca nu stii iti spun eu ). 3. Anul trecut ai postat in sectiunea Intalniri, evenimente, excursii, un topic despre o intrunire inexistenta in Bulgaria. Nici macar nu ai binevoit sa-ti ceri scuze motociclistilor pe care era "sa-i pui pe drumuri" degeaba. Dovada este aici ! 4. ..... si lista ar mai continua, insa... P.S. Nu te-am vazut la niciuna din ultimele 4 intruniri. Si mai mult de atat nu te-am vazut la nicio intrunire din Romania vreodata (cel putin la cele principale). Asa ca; respectand faptul ca esti moderator si ai si-o varsta, te rog insistent sa lasi motociclistii cu ale lor,iar dumneata ocupa-te de tastatura. Cu Stima, Sorin - SeniorRider (Street Patrol GM) Eu am fost prima data acum 3-4 ani la intrunirea asta si ca persoane de contact apareau Todor Rashkov (ca sef) si o cucoana de pe la un hotel unde am stat eu. Am fost , am vazut, si am zis ca-mi trebuie cort. Mi-am luat cort si am fost cu cortul in anul urmator. Dupa care a aparut FB si am ajuns "prieten" cu diversi motociclisti din Bulgaria pentru ca erau in lista mea de email de la Yahoo. Si desigur am ajuns si sa ne vedem. Si ne-am vazut la deschiderea sezonului din 2011, mai precis m-am vazut cu Teodor Rashkov si Radosalav Slavov si inca cativa... Nu mi-am pus problema niciodata ca astia ar fi sau nu sefii acolo dat fiind ca au facut traficul sa mearga mai usurel pentru ca eu eram pe 250cc si ei de pe la 1800cc in sus ei pareau sa fie sefii... Asa ca chiar daca nu sunt sefii sunt din gasca si putin imi pasa... Si ma invita sa merg acolo in zona de VIP... Pe la intruniri prin Romania nu prea merg pentru ca la ultimele la care am fost s-a baut prea mult si multi utilizatori nu stiau sa foloseasca corespunzator buda... Si raspunsul la intrebarea legata de poza ar fi: Deteilin Danailov. Sincer de la anunturile de acum 3-4 ani cu numar de telefon si tot tacamul aici pe motociclism.ro nu mi-am pus problema cine e seful acestui club chit ca din ce tin eu minte am strans mana si cu Deteilin Danailov anul trecut asa de complezenta... Acum 3 ani Rashkov a organizat evenimentul (cel putin pe Internet) si eram convins ca el e seful, gresaeala mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 acum 3 sau 4 ani? sa spuna Petre ca noi eram in starea naturala...hahahhahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salutere. Am o intrebare pentru cei care au participat in trecut. Cum e cu paza pe acolo? Ma tenteaza dar nu as avea chef sa raman fara lucruri furate din cort sau de pe motor. Stiu ca Bulgaria nu e tocmai cel mai sigur loc pentru straini. Unui amic i-a fost furat cortul cu totu' la un fest la bulgari. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 ....Cum e cu paza pe acolo?... An fost la vreo 6 intruniri pe acolo. Nu am auzit niciodata nimic in sensul asta. Am auzit insa ca "le plac" conservele de peste 30.000E (lucru care nu ma deranjaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 acum 3 sau 4 ani? sa spuna Petre ca noi eram in starea naturala...hahahhahah Hai ca si acum 2 ani ne-am vazut acolo, numai anul trecut am lipsit. Si eu m-am facut praf la Nikolovo anul trecut, nu la Veliko Tarnovo acum 2 ani Iar voi cele 3 butelii nu prea ati fost foarte naturali in nici un an si la nici o intrunire dupa ora 9-10 P.M. Salutere. Am o intrebare pentru cei care au participat in trecut. Cum e cu paza pe acolo? Ma tenteaza dar nu as avea chef sa raman fara lucruri furate din cort sau de pe motor. Stiu ca Bulgaria nu e tocmai cel mai sigur loc pentru straini. Unui amic i-a fost furat cortul cu totu' la un fest la bulgari. Multumesc! Anul trecut nu am fost, dar acum doi ani un baiat s-a apucat sa cante folk cu voce si chitara dupa 11-12PM si au venit niste paznici si l-au gonit ca nu poate sa deranjeze lumea care sta la cort. E o intrunire la care vin circa 3000-4000 de motciclisti din Bulgaria, Romania, Turcia, Serbia, etc... E vorba de rock'n'roll, e vorba de nebuni care in mare parte vin cu cruisere (circa 50%, ca restul sunt cu vitezane). E vorba e faptul ca daca incerci sa furi un carnat si esti prins o patesti ca in filmele alea americane cand vei fi linsat de zeci de motociclisti. In Bulgaria soferii au frica de motociclisti, pentru ca motociclistii acolo au mult mai mult spirit de gasca decat la noi. Si mi s-a intamplat de 2-3 ori sa-mi uit cheia in contact la ei si sa nu mi-o fure nimeni pentru ca hotii sunt la ei ingroziti de ce li s-ar putea intampla daca motorul era de la un club moto sau avea legatura cu un club moto si vine clubul dupa tine. Si de fapt baietii aia de pe la cluburile lor sunt niste draguti. Bine, probabil sunt draguri doar atata timpcat nu incerci sa-i furi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 Se pare ca Veliko a devenit capitala motociclismului bulgar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Se pare ca Veliko a devenit capitala motociclismului bulgar. Da, primul pas (bine, mai exista si o deschidere de sezon prin martie pe care am ratat-o anul asta) pe la hotel e la acest sfarsit de saptamana, ala mai mare si mai cu cortul e cum stim pe la sfarsitul lui August... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 18, 2012 Autor Share Postat Iulie 18, 2012 Din ultimele informatii, preturile vor ramane cele de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roack_The_Babe Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Venim indiferent de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 noi asteptam, asteptam, asteptam asa cum nea promis SorinSenior la evenimentul S.P. asteptam detalii cat mai amanuntite. ne intereseaza tot ce inseamna costuri, ca viata de motociclist e tare grea si scumpa,iar noua nu ne prea plac surprizele neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 am sa fac tot posibilul sa fiu liber in acel wend si sa pot veni alaturi de prieteni la aceasta intrunire la care pana acum nu am avut ocazia sa particip. Sper sa ne putem organiza corespunzator si sa plecam cat mai multi si la o data si ora bine stabilita. Salutare tuturor membrilor Street Patrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 mergem toata gasca dragos, vedem cum ne aranjam si cu munca ,se merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 26, 2012 Autor Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) ... ne intereseaza tot ce inseamna costuri, ca viata de motociclist e tare grea si scumpa... Anul acesta: -taxa de intrare = 10 leva /pers. (include camparea si tot ce tine de ea, de joi 23 aug. ora 9:00 pana duminica 26 aug. ora 18:00) -bere draft = 1,5 leva (aproximativ). -intrare piscina = 5 leva / pers.(include sezlong si umbrela). -benzina la acest moment oscileaza usor in jurul valorii de 2,5 leva / Litru -mancarea = mai ieftin ca la noi (cine vrea si mai "eften" mananca si bea de la supermarket). -rata de schimb astazi 26.07.2012 : 1 leva = 2,36 lei. Editat Iulie 26, 2012 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Multumim SorinSenior, in mod cert ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Anul acesta: -taxa de intrare = 10 leva /pers. (include camparea si tot ce tine de ea, de joi 23 aug. ora 9:00 pana duminica 26 aug. ora 18:00) -bere draft = 1,5 leva (aproximativ). -intrare piscina = 5 leva / pers.(include sezlong si umbrela). -benzina la acest moment oscileaza usor in jurul valorii de 2,5 leva / Litru -mancarea = mai ieftin ca la noi (cine vrea si mai "eften" mananca si bea de la supermarket). -rata de schimb astazi 26.07.2012 : 1 leva = 2,36 lei. Am halta in program acolo la intoarcerea din Primorsko, program complet cu 2 nopti de corturarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STREET PATROL Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 (editat) cam astea ar fi ultimele noutati privind aceasta intrunire: ---PROGRAM--- . Joi, 23 August 18.00 - Deschiderea oficială 18.30 - Tombola cu premii 19.00 - Jocuri cu invitati 20.00 - DJ Party 21.00 - trupa Pomorians 22.00 - DJ Krassi Mosskov 23.30 - After Party . Vineri, 24 august 16.00 - Jocuri cu invitati 17.00 - concursuri pe motoare 18.00 - Radio LIVE 19.00 - Star FM Party 20.00 - DJ Krassi Moskov 21.00 - Tombola cu premii 22.00 - spectacol de sunet Âşi lumină 00.30 - After Party . Sâmbătă, 25 august 11.00 - Turul de onoare ( defilare moto ) 13.00 - Sectiunea "vitezane" 14.00 - Scoala lui Martin Choy 15.00 - Festivitate de premiere 16.00 - Jocuri cu invitati 17.30 - Concursuri pe motoare 19.30 - Tombola cu premii 20.30 - Trupa "Texas Flood" 22.00 - Show erotic 22.30 - Trupa "U.D.O." 24.00 - Focuri de artificii 00.30 - After Party . Duminica, 26 august - Inchiderea - si asfalt uscat ! Editat Iulie 31, 2012 de STREET PATROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate