nervOptik Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 ...de patru ori consecutiv (4 ani), a castigat cupa celei mai bune intruniri a anului. Devenita intruniea nationala a Bulgariei, va asteapta si anul acesta pe dealul de la Sveta Gora (langa Veliko Tarnovo). Deschiderea va avea loc joi 23 august orele 9:00 AM. Pe durata a 4 zile veti avea parte de: concerte, prezentari, defilare, piscina, bautura ,mancaruri traditionale si posibilitatea de a va face multi prieteni. Detalii despre conditii si pretul de intrare... imediat ce aflu. Anul trecut biletul de intrare a fost 10 leva (aprox. 23 lei)/persoana pentru intreaga perioada. Sveta Gora este portiunea aceea din estul Veliko-lui? Ai cumva coordonatele geografice? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 2, 2012 Autor Share Postat August 2, 2012 Da este la est, drumul catre Varna. Nu am coordonate. Te poti lua dupa motoristi (cam toti merg acolo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) Da este la est, drumul catre Varna. Nu am coordonate. Te poti lua dupa motoristi (cam toti merg acolo). E clar ca merg dupa motoristi, dar eram curios unde ar fi locatia de campare ... banuiesc ca undeva in zona forestiera. Merci. Editat August 2, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Daca e ca la motorock festul de la inceputul verii se campeaza acolo inainte sa inceapa padurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 3, 2012 Autor Share Postat August 3, 2012 ...unde ar fi locatia de campare ... banuiesc ca undeva in zona forestiera. Merci. Camparea se face chiar in padurea Sveta Gora. Daca e ca la motorock festul de la inceputul verii se campeaza acolo inainte sa inceapa padurea Motorrock Fest-ul de la inceputul verii nu are nici-o legatura cu Bad Company MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 sorin , la cat este plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Motorrock Fest-ul de la inceputul verii nu are nici-o legatura cu Bad Company MC Cunoastem, insa se tine in acelasi loc, mai mult sau mai putin si e normal ca reperele logistice sa fie similare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Si eu vreau sa stiu cand se pleaca si la ce ora!? Totodata vreau sa stiu cand ne vom intoarce?! Ma adresez in special baietilor din cadrul Street Patrol! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 9, 2012 Autor Share Postat August 9, 2012 sorin , la cat este plecarea? Eu plec vineri dimineta (probabil ora 6:00). Si eu vreau sa stiu cand se pleaca si la ce ora!? Totodata vreau sa stiu cand ne vom intoarce?! Ma adresez in special baietilor din cadrul Street Patrol! Multumesc! ..de intors, nu stiu cand pt. ca am de gand sa mai raman prin Bulgaria vreo 10 zile. ...poate chiar mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roack_The_Babe Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Tot vineri dimineata as pleca si eu. Pana atunci tre' sa fac rost de "maruntis". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 vineri dupa amiaza pleaca cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Se putea sa lipsesc? Eu plec vineri dimineata, dar nu mai stau in camping de data asta. Multumesc pentru info despre pretul de intrare si despre program. Sunt sigura ca va fi foaaarte fain, ca de fiecare data, de altfel. Bulgarii ne asteapta cu bratele deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 noi plecam joi de dimineata,daca mai doreste cineva sa se alature nou,ii asteptam bucurosi.numai sa dea de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 21, 2012 Autor Share Postat August 21, 2012 noi plecam joi de dimineata... Va invidiez !... beti o bere si pentru mine pana vineri la pranz (cand voi ajunge si eu) Am halta in program acolo la intoarcerea din Primorsko, program complet cu 2 nopti de corturarit. Te astept (ca in fiecare an) domnule Moldovan. "Abia astept" sa bem o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Va invidiez !... beti o bere si pentru mine pana vineri la pranz (cand voi ajunge si eu) asa o sa fie si te asteptam si pe tine cu o bere rece Te astept (ca in fiecare an) domnule Moldovan. "Abia astept" sa bem o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Salutare, Ce variante de cazare se pot gasi prin zona? Ma gandeam sa "travel light" Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 Ce variante de cazare se pot gasi prin zona? In Veliko sunt o gramada de hoteluri cat si in Arbanasi (la vreo 12Km). Problema este ca in aceasta perioada cele ieftine sunt ocupate 100%. Foarte probabil mai gasesti camere la 4 stele cu 30-60 E/noapte (cum ti-e norocul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Salutare, Maine dimineatza ne urnim si noi burtzile spre Veliko. O fii bere acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) Salutare, Ce variante de cazare se pot gasi prin zona? Ma gandeam sa "travel light" Multumesc. vezi pe www.booking.com o camera dubla/noapte 23 euro am luat ieri daca stai mai multe nopti iesi mai ieftin se poate sa gasesti si ceva last minute care sa te duca si mai ieftin, insa nu e o certitudine Editat August 22, 2012 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Citeam un topic mai vechi despre intrunirea asta si din cate am inteles, daca vrei cazare in afara de cort, nu exista optiuni decat in oras (la cca 2km de locul intrunirii), asa e? Exista mijloace de transport sau depinzi doar de trotineta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Citeam un topic mai vechi despre intrunirea asta si din cate am inteles, daca vrei cazare in afara de cort, nu exista optiuni decat in oras (la cca 2km de locul intrunirii), asa e? Exista mijloace de transport sau depinzi doar de trotineta? Daca esti cazat in oras, e foarte aproape, depinde si unde ai hotelul, daca cineva are probleme cu mersul pe jos, exista solutia taxi, care e foarte ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Pana la urma se face vreun grup din Bucuresti vineri dimineata-pranz, cu care sa merg impreuna pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 se mai pleaca din campina vineri dimineata la ora 8.30 ,care doreste sa vina este binevenit ,detalii la telefon 0726401870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 23, 2012 Autor Share Postat August 23, 2012 se mai pleaca din campina vineri dimineata la ora 8.30 ,care doreste sa vina este binevenit ,detalii la telefon 0726401870 Prima plecare este la 6:00 de la Petrom. Detalii la acelas telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Prima plecare este la 6:00 de la Petrom. Detalii la acelas telefon Care mai vrei azi sa pleci in jurul pranzului, da un tel. la 0722.748.422. Cred ca dupa 14.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate