virgil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Vre-o veste ceva?Cum a fost?Sper ca nu sunteti inca pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 (editat) .Atentie pina iesiti din 1 Decembrie Drum cu citeva santuri. Mare atentie la cele citeva gropi nu prea mari care au aparut in special pe zona Giurgiu-Oltenita +nisip ramas pe alocuri +balega . Per total drumul a fost Bun spre foarte bun, dar cu ceva diferente fata de anul trecut . O parte din noi s-au intors la Bucuresti de la Oltenita deoarece nu aveam la noi asigurarea (a fost uitata acasa ) si nu am vrut sa riscam. Uni si-au uitat si ITP-ul Pentu portiunea de drum Oltenita- Calarasi-Bucuresti las baieti sa spuna cum a fost ( in convorbirea telefonica avuta cu unul din ei am inteles ca a fost SUPERB.) Editat Martie 17, 2012 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) O parte din noi s-au intors la Bucuresti de la Oltenita deoarece nu aveam la noi asigurarea (a fost uitata acasa ) si nu am vrut sa riscam. Uni si-au uitat si ITP-ul Pentu portiunea de drum Oltenita- Calarasi-Bucuresti las baieti sa spuna cum a fost ( in convorbirea telefonica avuta cu unul din ei am inteles ca a fost SUPERB.) azi cand mergeam SPRE oltenita dinspre buc. ( pe la pranz..) am vazut mai multi baieti cu motoarele, din sens invers..vreo 5-6... am salutat de la volan.. da' ce sa fac, eram pe tir.. voi erati?? Editat Martie 17, 2012 de SUZIE-GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 18, 2012 Autor Share Postat Martie 18, 2012 azi cand mergeam SPRE oltenita dinspre buc. ( pe la pranz..) am vazut mai multi baieti cu motoarele, din sens invers..vreo 5-6... am salutat de la volan.. da' ce sa fac, eram pe tir.. voi erati?? Noi eram . Iti multumim de salut dar te rog sa nu o mai faci si alta data deoarece 2 flasuri inseamna <Atentie RADAR> si am mers toata comuna Frumusani cu 50 la ora si cu ochi dupa radar. De unde era sa stim noi ca tu vrei sa ne saluti doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 E criminal baiatul cu tirul ..... esti vedeta, am vorbit de tine o ora.... cum ca ai dat flashuri .... cum ca ne-ai incetinit, ca posibil sa fi recunoscut pe cineva etc etc etc .. ) legat de iesire ... puneti pozele sa ajunga si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Azi am facut si eu portiunea Daia-Oltenita, drumul este foarte bun. A iesit incredibil din iarna... Am intalnit multi motorizati pe bucata asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 O poza ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate