MotoRocker Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Desi nu am putut sta decat pret de o bere tot ce pot spune este: Marfa petrecerea, organizarea, oamenii,fiarele, clubhouseul.... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Pe scurt: Inca o petrecere reusita! Multumim invitatilor pt. participare, si nu in ultimul rand organizatorilor care au fost la inaltime! LOVE & RESPECT Sa aveti un sezon frumos si fara incidente! Ne vedem pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Multumim tuturor pt participare si va asteptam de acum in fiecare joi seara de la 7 la DRACULAS MC Clubhouse Open Doors. Editat Aprilie 9, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Multumim de invitatie, ne-am simtit foarte bine, salutari calduroase baiatului de la gratar, excelenti micii Referitor la Club House, sa va bucurati de el, arata belea, felicitari! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Multumim de invitatie, ne-am simtit foarte bine, salutari calduroase baiatului de la gratar, excelenti micii Referitor la Club House, sa va bucurati de el, arata belea, felicitari! Respect! Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 pfff, facura-ti carciuma langa mine acilishea si eu n-am ajuns... lasa ca ma razbun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 12, 2012 Autor Share Postat Aprilie 12, 2012 pfff, facura-ti carciuma langa mine acilishea si eu n-am ajuns... lasa ca ma razbun pai noi azi ne intalnim iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate