Minu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Salutare,as vrea ca duminica sa fac o iesire,ma bate gandul la Vulcanii Noroiosi ca nu am fost niciodata,mai e cineva interesat?Eu sunt din Ploiesti,daca nu va convine faceti voi o alta propunere,poate undeva pe la munte(Sinaia,Busteni)Cheia pica pt ca in weekend erau 2 grade si ningea pe acolo,deci o sa fie nisip/umezeala.Astept pareri. PS:Filmarea si pozele sunt din partea casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rayman Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 I'm IN. . . . Daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Ok,de unde esti?Acum m-am uitat si eu pe prognoza,sper sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rayman Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Bucuresti. Te-ai gandit la un traseu anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 3, 2012 Autor Share Postat Aprilie 3, 2012 Pai am scris mai sus,eu as vrea Vulcanii Noroios,dar nu e batut in cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursuletzul Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 ma bag si eu, ca la fel ca si tine nu am fost nicodata la vulcani. cred ca mai corup sa vina inca 4 prieteni. Ca si motoare.......3 vitezane si 2 enduro. Din cauza celor 2 enduro preferam viteza de croaziera....110/120. Te tin la curent oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Ok.Pt mine nu e problema de viteza,merg si tare,si incet,insa nu-mi plac vitezele foarte foarte mari.Las nr meu aici: 0720.033.376 Cosmin,e posibil sa raspund mai greu munca/facultate,de. Plecarea ramane valabila doar daca nu ploua in weekend,daca ploua eu din pacate nu mai merg(si cred ca multi fac acelasi lucru). Editat Aprilie 4, 2012 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 Am vazut si eu prognoza,sa speram ca nu e corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ploua...nu ploua? http://www.accuweather.com/en/ro/buzau/272546/weekend-weather/272546 de dimineata arata ca ploua, poate nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 Din ce vad aici http://www.accuweather.com/en/ro/buzau/272546/daily-weather-forecast/272546?day=2 se pare ca ar ploua toata ziua maine,deci ce facem o lasam pt alta data(dupa paste)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 azi cica va fi frumos dar maine din pacate se anunta ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Mai bine o lasam pe sambata viitoare 14 Aprilie ca sa vin si eu Oricum maine se anunta cod galben de ploi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 Sambata nu cred ca ar merge nimeni,pt ca a 2-a zi e pastele si na,omul mai face treburi/se odihneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 e foarte posibil sa ma bag si eu pe 15 aprilie pentru vulcani. intentionez sa stau o noapte sau 2 cu cortul. Am fost la vulcani... din pacate in conserva. M-am intors astazi in Bucuresti. A fost o iesire misto cu vreme foarte schimbatoare (ploaie noaptea). Am dormit in cort si a fost o experienta frumoasa. Sper sa mergem intr-un weekend pe mobre. Drumul este superb si putem sa facem si putin offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate