Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 Hellou ! e mica si e a mea ...Aprilia , la ce va gandeati ? Bravo Pustiule, la mai mare, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 Salut, cele mai recente poze cu Transalpu` meu Baftaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Nu mai sunt enduristi?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Sa-mi vina capra... si pun si eu. Putina rabdare va rog... (de parca eu am ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Nu mai sunt enduristi, doar posesori de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Nu mai sunt enduristi, doar posesori de enduro eu as zice ca prea multi posesori de enduro isi zic enduristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Nu mai sunt enduristi, doar posesori de enduro eu as zice ca prea multi posesori de enduro isi zic enduristi Eu as zice sa nu ne intepam. Asta e, unii sunt incepatori, altii din capul locului au motociclete enduro-touring, iar altii daca suntem mari miezuri sa lasam ori sa ne laude si sa ne dea calificative altii ori sa lasam rezultatele sportive sa vorbeasca.Parerea mea de pseudoendurist. PS.Topicul se numea "Poze cu noi,cu voi si cu motoarele noastre" si nu "care este miezul enduroului romanesc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 eu as zice ca prea multi posesori de enduro isi zic enduristi LOL. Ai dreptate undeva. Dar cred ca fiecare om face cum stie mai bine sau cum poate. Nu pot sa condamn nici pe "weekend warriors"asa e lumea, nu vrea fiecare sa devine campion de enduro..si cred ca asa e bine..dar totusi iei sunt un fel de enduristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Dark Petak@: personal mi se falfaie de parerile altora si nici nu-mi trebuie titlul de masterendurist.Topicul se vrea unul cu poze cu noi si mobrele.Tu daca erai posesorul unei rasnite ca a mea unde puneai poze?La shopere?La vitezane?Ca poate am gresit eu sectiunea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 eu as zice ca prea multi posesori de enduro isi zic enduristi Asa e. Cred ca a sosit momentul sa dam si definitia enduristului, nu? Oricare ar fi ea, eu nu ma numar printre ei, pentru simplu motiv ca sunt un "weekend warrior" care pierde in rest timpul cu o porcarie numita servici, porcarie necesara pentru alimentarea cu bani a pasiunii. Tot respectul pentru cei ce pot sa o frece 7 zile pe saptamana pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 LOL cand am zis "nu mai sunt enduristi" ma refeream la faptul ca de ceva vreme nimeni nu a mai postat poze cu el si motorul sau, totusi cred k suntem mai multi de 40, cam cati am postat pana acum, dar restu unde sunt, sa-si faca simtita prezenta, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) Ursul si capra Ursul cu buba mare! asta ca sa se inteleaga de ce inca nu pot fi endurist cu norma intreaga. Deocamdata doar hobby. Editat Decembrie 8, 2006 de bibanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 hai sa fiu si eu ontopic, adica cu poze @bibanu: Cum ai reusit performanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Asa e. Cred ca a sosit momentul sa dam si definitia enduristului, nu? Oricare ar fi ea, eu nu ma numar printre ei, pentru simplu motiv ca sunt un "weekend warrior" care pierde in rest timpul cu o porcarie numita servici, porcarie necesara pentru alimentarea cu bani a pasiunii. Tot respectul pentru cei ce pot sa o frece 7 zile pe saptamana pe coclauri Au mai fost discutii asemanatoare: ce-i ala un motociclist, care-i mai comunist dintre posesorii de comuniste, care-i adevaratul shoperist, vitezist.Eu cred ca treaba-i simpla: ai motocicleta sau/si permis categ A esti mobrist.Ai enduroaica esti endurist.Ai camion esti camionagiu chit ca transporti tone de moloz fie ca nu. Ca unii sunt mai talentati, ca unii sunt mai motivati, mai pasionati, ca se dau mai mult pe coclauri nu-i face pe cei inferiori dintr-unul sau toate motivele enumerate sa nu fie enduristi.Sincer nu ma asteptam sa se ajunga intre enduristi la discutii de genul asta cum de altfel nu am crezut ca o sa fie tiganeala intre posesorii de comuniste.Eu aceste 2 categorii de motociclisti le consideram total lipsite de fitze si figuri dar se pare ca m-am inselat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Dar ce esti (sunt), daca ai din fiecare (motocicleta, masina) cite una sau doua? ...principal este sa ai macar un Hobby. Eu de exemplu am un "nacked-bike", un "enduro", masina 4x4 si camion 4x4. Antuncia in ce clasa sa ma incadrez? In afara de asta fac poze si developez filmele (analog), si merg cu schiurile (alpin-nautic). Tu ce crezi ca sunt? Daca ma vezi pe strada calare pe enduroaica ce zici?Uite un shoperist?Daca ma vezi cu camionul ai senzatia ca sunt un biclist?Discutam sa ne aflam in treaba.Pe mine nu confuzia m-a deranjat ci aerul de superioritate al unora, aer care nu se potriveste cu ce cred eu despre un endurist si care nu e justificat pe un forum unde nu cunosti toata populatia virtuala.De ce?Simplu: e posibil ca in fata unui anumit user care pare neendurist sa constati ca de fapt tu esti pseudoenduristul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) Pozele astea imi aduc aminte de fostELE melea jucarii o yamaha DT80,si d o corcitura de ij festival,dar "made hard enduro" Dt mia facut probleme si l-am dat cu 4 mil....acum imi pare rau.... Felicitari tuturor pt motoarele voastre,si sa le stapaniti cu bine,k eu chiar dak inca visez tot nu imi permit asa ceva Deocamdata raman l ij.... salutari Editat Decembrie 8, 2006 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ma primiti si pe mine? voi chiar nu aveti de ce sa va ziceti enduristi . Fuga la coltul lu' Dan Popescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 hai sa fiu si eu ontopic, adica cu poze @bibanu: Cum ai reusit performanta? am avut o intalnire nefericita cu un bou cu o masina care a intors in fata mea cam la 2 m, nu am mai avut ce face si mi-am explodat piciorul in boltul de inchidere al usii sale din stanga. Urmarea : fractura deschisa tibie si peroneu cu plaga cam de 30 cm lungime , maleolele fracturate , ruptura musculara la pulpa, entorsa mana dreapta.Spitalizare 1 luna , imobilizare in scaun cu rotile inca vreo 3 saptamani, carje , carja , schiopatat si de o luna jumatate endureala la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu si vacuta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu si vacuta mea Eu si vacutza, deoarece "capritza" nu prea pot sa-i zic ca-i cam grasuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 (editat) Aici va prezint ceva mic....foarte mic.....50 cc......da ma descurc cu el......)(scuzati calitatea pozelor da telefonul numi premite mai mult:(( ) Telescoapele alea leam "rezolvat un pic mai demult..,Stie cineva daca se pot indrepta?? Editat Decembrie 8, 2006 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate